≫ 

Udruženje novinara Srbije i Društvo novinara Vojvodine zatražili od policije da se hitno otkriju OKOLNOSTI UBISTVA Luke Popova

Voditelj lokalnih radio stanica pronađen mrtav u svojoj kući u Srpskom Krsturu

  • 0

Novinar Luka Popov (60) pronadjen je noćas mrtav u svojoj kući u Srpskom Krsturu, a Udruženje novinara Srbije (UNS) i Društvo novinara Vojvodine (DNV) zatražili su od policije i tužilaštva da hitno otkriju okolnosti tog dogadjaja.

UNS sa svojim ogrankom DNV traži od policije i tužilaštva "da hitno rasvetle okolnosti smrti Popova", voditelja lokalnih radio stanica u Čoki i Novom Kneževcu, saopštilo je to staleško udruženje.

UBIJEN SRPSKI VODITELJ: Luka Popov pronađen mrtav u kući, na telu vidljivi tragovi MUČENJA

Novinari koji su u Srpskom Krsturu preneli su UNS-u da još nema zvanične potvrde iz policije da je Popov ubijen kao i da je uvidjaj u toku, a da će njegovo telo ujutro biti poslato na obdukciju u Novi Sad.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) agenciji Beta je danas rečeno da je u Srpskom Krsturu pronadjeno telo muškarca starog oko 60 godina.

- Policijski uvidjaj je u toku - naveli su u MUP-u.

UNS i DNV su u saopštenju zatražili od policije i tužilaštva da saopšte i da li smrt Popova ima veze sa novinarskim poslom koji je obavljao.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ubistvom šezdesetogodišnjeg muškarca, čije je beživotno telo nađeno jutros, u dvorištu kuće u kojoj je živeo u Srpskom Krsturu, saopštio je MUP.

Kako se navodi, telo koje je nađeno jutros oko 8.30 časova, će biti prebačeno u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu gde će biti izvršena obdukcija.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA