≫ 

RUSIJA ĆE PRVA PODIĆI SANKCIJE EU: Ali samo ako Evropa uzvrati istom merom!

Putin je govorio na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Petersburgu u petak i tada najavio da bi Moskva mogla da podigne sankcije

  • 17

Rusija bi mogla da podigne sankcije nametnute EU, ali da bi napravila taj potez, želi da bude sigurna da će doći do reciprociteta i da je zapadni partneri "ne prevare još jednom", rekao je Vladimir Putin, ruski predsednik.

Putin je govorio na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Petersburgu u petak i tada najavio da bi Moskva mogla da podigne sankcije.

KONAČNO SE OGLASIO PUTIN: Ne znam kako je 200 Rusa prebilo hiljade Engleza na EURU (VIDEO)

- Moramo da budemo sigurni da bi ove unilateralne mere Rusije dovele do recipročnih koraka, i da neće biti - kako je rekao jedan slavni klasik - jedan korak napred, dva koraka nazad - dodao je Putin.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    17. jun 2016 | 20:54

    DANAS JE EU PO DIKTATU AMERA PRODUZIO SANKCIJE RUSIJI NA SLEDECU GODINU DANA!! USIJANE HLADNORATOVSKE GLAVE JOS VERUJU DA CE RUSIJA POKLEKNUTI!! PARANOJA NA ZAPADU NEJENJAVA!! MALO IM JE 1 BILION DOLARA SOPSTVENE STETE!!!!

  • Koka Bistrooka

    17. jun 2016 | 20:21

    Ahahahahahaha .... uuuuu ... evo sa'će !!!!

  • USA and Israel

    17. jun 2016 | 22:18

    samo da se pohvalim da je moja amerika najjaca geopoliticka sila uprkos najavama radojse aka prosecnog srbende rusofila da ce dolar puci uprkos srbendama koje se u svaki aspekt americke vojske razumeju kao da su i sami generali pentagona, kako volim vas eksperte ljubi vas teta Hillary :****** amerika uz rusiju ima najmoderninju vojsku uvozi od rusa motore i vojne avione javna tajna ali je ekonomski miljama ispred jos ako ova kriza evrope i rusije potraje godinama amerika ce se nabrati bostana ;) profit i profit to je danas geslo najmocnije koorporativne drzave mozete biti kivni na 99 ali sve velike sile kroz istoriju su tlacile robove, tj male i nebitne zemlje poput srbije, albanije , bosne , hrvatske, svedske itd oni su samo vazali visih sila aka amerika ..Danas kao slag na muku rusofila osim cinjenice da je prosek plata u rusiji miljama ispod svice nemacke danske britanije amerike al dobro dok je tu gazda putin sve je dobro ahhaha , danas su rusi atleticari izbaceni sa OI .... Mogu misliti kako ih je amerika sutnula u dupe m..s sa olimpijade sibirski cobani heheheheh mozete imati koliko god hocete mocnu vojsku , racunica je jasna unistite vi ameriku ona ce kao III nj zakon akcije i reakcije rusija baci nuklearke na usa usa baci na rusiju i cao zdravo , zato putin nema petlje da se suprostavi pentagonu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA