KRVAVA SVAĐA U KLADIONICI: Kuhinjskim nožem ubio muškarca, ranio dvojicu!

Do incidenta je došlo posle sukoba, koji je izbio u jednoj borskoj kladionici, zbog koje je obezbeđenje izbacilo I. A. iz objekta

  • 2

I. A. (35) uhapšen je jutros zbog sumnje da je jutros u Boru ubio Š. J. (50). On je osumnjičen i da je još dvojici muškaraca naneo teške telesne povrede opasne po život.

Do incidenta je došlo posle svađe, koja je izbila u jednoj borskoj kladionici, zbog koje je obezbeđenje izbacilo I. A. iz objekta.

On je, kako se nezvanično saznaje, otišao kući i vratio se u kladionicu sa nožem.

Š. J. mu je poreprečila put, I. A. ga je gurnuo, te je muškarac pao preko poker aparata. U tom trenutku, osumnjičeni je počeo sumanuto da maše kuhinjskim nožem. I. A. je pobegao sa lica mesta, ali ga je policija efikasnom akcijom brzo pronašla i uhapsila.

Uviđaj je u toku.

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VAN

    18. jun 2016 | 09:52

    Jedina preventiva i disciplinski tretman je "disciplina kičme". Od nje postaju bolji ljudi.

  • Ludi milojko@

    18. jun 2016 | 18:37

    Navali narode u kladionice i na aparate gazde su to tu postavili da bi vam dali novac ane da bi od vas uzimali,samo dajte i zadnji dinar na to isplatiće vam se ostaćete bez novca i nećete morati više da se brinete nizašta ni što su vam djeca gladna gola i bosa i naravno za to će vam opet biti kriva vlast koja je ionako za sve kriva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA