KESIĆU PRETE SMRĆU ZBOG MONTAŽE: Ovo je originalni snimak koji je zapalio internet! (VIDEO)

U originalnom snimku se vidi da Zoran komentariše kako bi referendum Škotske mogao da obezbedi legitimitet i mnogim drugima, koji žarko žele da se osamostale, ali je nastavak Kesićevog izlaganja izmontiran, što jasno pokazuje video-snimak koji je objavljen na zvaničnoj YouTube stranici njegove emisije

  • 78

Zoranu Kesiću, voditelju satiričine emisije "24 minuta", prete smrću zbog snimka u kojem navodno ismeva Republiku Srpsku i Srbe. Međutim, potvrđeno je da je video u kojem Kesić ismeva Srbe izmontiran, što se najbolje vidi u originalnom snimku.

 

KESIĆEV SKANDALOZAN SNIMAK ZAPALIO INTERNET! Da li je voditelj preterao i uvredio Srbe?

 

U originalnom snimku se vidi da Zoran komentariše kako bi referendum Škotske mogao da obezbedi legitimitet i mnogim drugima, koji žarko žele da se osamostale.

 

– Juče Krim, danas Škotska, sutra Katalonija, preksutra što da ne, Republika Srpska…mada, možda bolje ne Republika Srpska, ne znam da li ste videli kako izgleda na mapi? Na šta ovo liči? Pozdrav našim gledaocima u Banjaluci - je Kesić zaista izjavio u svojoj emisiji, ali je nastavak u izmontiranom snimku lažan.

 

U drugom delu snimka koji je je izmontiran, Kesić navodno govori “budale”, posle čega se smeje, izvinjava, i dodaje “ali jesu”. Međutim, ove rečenice su preuzete iz neke druge Kesićeve emisije i stavljene u kontekst u kojem ispada da on vređa Srbe i Republiku Srpsku.

 

- Uostalom, kako bilo ko može da bude protiv nezavisnost, protiv samostalnosti, protiv slobode? Zar biste sprečili vašu ćerku tinejdžerku da ode iz porodičnog doma u stan nekog čike i osamostali se? Ko može da zameri Nikolini Pišek što hoće žena da se otcepi od onog bulevara? Ima li većeg ponosa, nego kada vaše čedo krene svojim putem? - je ono što je Kesić zaista rekao u nastavku emisije o kojoj bruji čitava Srbija.

 

Pogledajte izmontirani video:

 

 

Pogledajte originalni video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    19. jun 2016 | 16:10

    Ovo je vec ok, nasalio se malo a nije bila nikakva uvreda na racun RS! Ovi sto su montirali nisu imali pametnija posla izgleda

  • Jovan

    19. jun 2016 | 16:23

    Ovo je humoristička emisija i na početku emisije piše da namera programa nije da se iko vređa te je sve samo šala koju očigledno neki ne razumeju.

  • VIHOR

    19. jun 2016 | 16:42

    Kesiću nije u redu da ismijavaš izgled srpske teritorije za koje su mnogi mladi ljudi dali svoj život da bi obezbedili sigurnu budućnost i život svoje djece.... Sram nek te bude....ti nisu stvari sa kojima se neko šali,a pogotovo ne ti kao stranac u Republici Srpskoj....Stidi se svojih riječi, i za mene više nisi poželjan u našoj prelijepoj Rs.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA