STRAVIČAN LANČANI SUDAR KOD SEČNJA: Vatrogasci četiri sata izvlače telo preminulog!

Četrdesetčetvorogodišnji A.H. iz Neuzine preminuo je na licu mesta, a četvorica muškaraca starosti između 22 i 28 godina, sa telesnim povredama prevezeni su u zrenjaninski Urgentni centar

  • 0

Jedna osoba izgubila je život, a četiri su povređene, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 18 časova, na putu između sela Neuzine i Jarkovac u opštini Sečanj.

HAOS NA GAZELI: U lančanom sudaru ima povređenih, kilometarska kolona automobila STOJI! (FOTO)

Četrdesetčetvorogodišnji A.H. iz Neuzine preminuo je na licu mesta, a četvorica muškaraca starosti između 22 i 28 godina, sa telesnim povredama prevezeni su u zrenjaninski Urgentni centar.

Kod tri osobe konstatovane su lakše telesne povrede i oni su pušteni na kućni oporavak, a jedna osoba sa teškim telesnim povredama prebačena je u Urgentni centar KCV u Novi Sad radi dalje dijagnostike.

Kako tvrde zrenjaninski lekari, ta osoba nije životno ugrožena.

Kako smo nezvanično saznali, ni nakon četiri sata od nesreće telo nastradalog nije izvučeno iz automobila, iako je stigao bager i vatrogasna kola da intervenišu.

U nesreći su učestvovala tri automobila, prenela je RTV.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA