JEZIVA NESREĆA U SREMČICI: Velikom brzinom udarili u banderu i prevrnuli se na krov, ima poginulih! (FOTO)

Nesreća se dogodila jedan sat iza ponoći, a život je izgubio vozač automobila "citroen C4" Stefan S. (23), dok su dve osobe u teškom stanju prevezene na Urgentni centar

  • 22

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas oko jedan sat iza ponoći u beogradskom naselju Sremčica.

Poginuo je vozač automobila "citroen C4" Stefan S. (23), dok su dvojica putnika zadobila teže povrede. Ekipe Hitne pomoći prevezle su povređene u Urgentni centar i njihovo stanje je stabilno.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nesreća se dogodila kada je automobil, koji se velikom brzinom kretao iz pravca Beograda ka centru naselja udario u betonsku banderu.

Od sinile udara betonski stub se prepolovio, a automobil se prevrnuo na krov. Vozilo je potpuno uništeno.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dinarski vuk

    20. jun 2016 | 10:49

    Pre nego sto su izginuli napravili su par ludackih krugova po Sremcici. Mokar kolovoz,luda glava a mozda i pijana. . . A sto je najgore to je tako u Sremcici svaki dan.

  • Srpskibek

    20. jun 2016 | 09:21

    NE BRZE OD ZIVOTA!!!....zbog onih koji te vole....r.i.p.

  • Djordje

    20. jun 2016 | 12:09

    Strašno, svaka nesreća i svaki izgubljeni život je katastrofa (iz ličnog iskustva znam), ali ako je neko morao da nastrada, da izgubi život, onda je dobro (nije dobro ali ne nalazim drugu reč) što je to ovaj što je vozio. Sam je sebe ubio zbog bahatosti, bezobrazluka, sebičnosti, budalaštine, itd. Uvek mi je dodatno krivo kada pogine suvozač ili neko od putnika a vozač preživi ili je čak nepovredjen, tj kada UBIJE drugog a on ostane bez ogrebotine. DECO, MOLIM VAS BUDITE PAŽLJIVI, ŽIVOT JE SAMO JEDAN, NE MOŽE DA SE POVRATI, I DA, MOŽE TO SVAKOME DA SE DESI!!! Svi ste u fazonu "to ne može meni da se desi" eh, praznoglavi punoglavci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA