≫ 

UMESTO DA MU DANAS SLAVIM ROĐENDAN, JA TREBA DA GA SAHRANIM: Jecaji brata utopljenog dečaka (12)

Osim tragične smrti, nesrećni dečak V. R. (12) je imao i težak život. Njega i starijeg brata su napustili roditelji, nakon čega su počeli sami da žive na Dušanovcu

  • 8

Tokom proteklog vikenda život je izgubio jedan dečak na Adi Ciganliji, drugi dečak se utopio na Adi Huji, a policija je nakon potrage pronašla telo i trećeg utopljenog dečaka u kanjonu reke Vučjanke kod Leskovca.

Telo dečaka V. R. (12) pronađeno je na Adi Ciganliji juče oko sedam ujutru posle više od 15 sati potrage. Danas je trebalo da proslavi 13. rođendan. Imao je starijeg brata, s kojim je nekada živeo u Orlovskom naselju u Mirijevu i s kojim se preselio na Dušanovac kada su ih roditelji napustili.

- Znao sam da je otišao sa drugovima na Adu Ciganliju. Udavio se posle skoka sa pedaline iako je znao da pliva. Njegov drug skočio je da ga izvuče, ali nije uspeo. Danas bismo slavili njegov rođendan, ali umesto toga sam išao u crkvu da mu zapalim sveću. Ne znam kada će biti sahrana jer su ga preneli na obdukciju da utvrde tačan uzrok smrti. Nas dvojica smo živeli sami i ja sam brinuo o njemu - rekao je brat nesrećno utopljenog dečaka za Alo.

PRONAĐENO TELO UTOPLJENIKA NA ADI CIGANLIJI: Sumnja se da je dečak koji je juče nestao!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovog vikenda osim V. R. (12) na Adi Ciganliji utopio se i N. M. (14) u subotu kod Ade Huje na Dunavu kada je otišao malo dalje od plićaka. Posle skoka u Đokine virove na reci Vučjanci život je izgubio i Ž. J. (15) iz sela Bunuški Ćifluk kod Leskovca, koji je otišao sa drugovima da proslavi upis u srednju školu.

Majka N. M. (14), koji se utopio kod Ade Huje rekla je da nije znao da pliva.

- Otišao je bez pitanja na Dunav jer su ga drugovi zvali. Kada me je komšija odvezao na Dunav, bilo mi je jasno da je nastradao jer su na obali bila i policija i Hitna pomoć. Nisam znala za sebe, lekari su mi odmah dali bensedin. Rođendan mu je 23. juna, napunio bi 14 godina - rekla je majka utopljenog dečaka.

PRONAĐENO TELO DEČAKA KOD ADE HUJE: Tragičan ishod drame u Beogradu, za Viktorom se još uvek traga!

Dečak Ž. J. nestao je na kupalištu u kanjonu reke Vučjanke u petak oko podneva. Njegovo telo pronašli su ronioci u blizini stene sa koje je skakao u vodu. To je druga tragedija za godinu dana koja je tu porodicu zadesila.

- Njegov stric poginuo je prošle godine kada je pao, otprilike sa iste visine, sa krova jedne fabrike u Leskovcu. Ž. J. je bio druželjubiv i lepo vaspitan dečak - kaže njihov komšija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo ja!

    20. jun 2016 | 09:15

    Tragedije!

  • Lopov

    20. jun 2016 | 10:20

    Sto ne prikazete neku sliku mislim da sam ga znao sa ulice i broj da pomognemo ostatku porodice kako i koliko ko moze

  • Dražen

    20. jun 2016 | 11:23

    Mnogo nam dece i odrasli strada na tim rekama. Zašto opštine ne pokrenu neke preventivne kampanje sa upozornim informacijama o ponašanju u prirodnim vodama! Veliki broj ulazi (skače) u te vode bez poznavanja opasnosti. Moje saučešće porodicama stradalih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA