≫ 

Uskoro će u Boru osvanuti KRST OD 50 METARA, sponzor izgradnje je RTB BOR

Zamenik predsednika opštine Bor Saša Vukadinović rekao je da je čuo nešto o toj ideji, ali da zvanično nije pokrenuta nikakva inicijativa

  • 0

Izrada metalnog krsta, čiji je sponzor RTB Bor, uskoro će biti završena, ali kada i gde će u Boru biti postavljen, još uvek nije poznato.

KIŠA IZAZVALA HAOS U GRADU: Zbog padavina nastao kolaps u Boru

Kao najverovatnija lokacija na kojoj će krst visok 50, a širok 12 metara biti postavljen je prostor u naselju 9. brigade u Boru.

Prema saznanjima portala "istmedia.rs", procedura dobijanja blagoslova Srpske pravoslavne crkve je u toku, ali se čeka konačna odluka episkopa timočkog Ilariona po povratku sa Svepravoslavnog sabora na Kritu.

Opštinski čelnici nisu hteli da daju zvanične izjave o tome.

Zamenik predsednika opštine Bor Saša Vukadinović rekao je da je čuo nešto o toj ideji, ali da zvanično nije pokrenuta nikakva inicijativa.

Foto: rtb.rs Foto: rtb.rs

Prema urbanističkom planu, ne postoji lokacija na kojoj bi krst bio postavljen, a samim tim još nije izdata ni urbanistička dozvola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA