≫ 

KADA VIDITE ŠTA SE SRUČILO NA PANČEVO, POZLIĆE VAM: Nezapamćena kataklizma na zemlji i na nebu! (FOTO) (VIDEO)

U u ovom gradu ulicama su tekle reke, pa su građani u šoku snimali sve i kačili na društvene mreže, u nemogućnosti da izađu iz svojih domova ili krenu sa posla ka njima

  • 80

Jako nevreme nakon 18 časova pogodilo je celu Srbiju, koja se još nije oporavila od sinoćnje oluje koja je čupala stabla iz korena, kako u gradovima tako i u selima širom naše zemlje.

BEOGRAD ZASUO GRAD VELIČINE ORAHA: Ulice postale reke, svuda je kolaps! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

I dok su stranovnici Beograda bili zatečeni gradom veličine pesnice, i sklanjali se od nevremena gde bi se zatekli u tom trenutku, kroz Pančevo je čak PROTUTNJALA PIJAVICA - mali tornado!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pored toga, i u ovom gradu ulicama su tekle reke, pa su građani u šoku snimali sve i kačili na društvene mreže, u nemogućnosti da izađu iz svojih domova ili krenu sa posla ka njima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

I dalje situacija nije najbezbednija jer je i u ovom gradu nov nalet grada udario tek 10 minuta nakon prvog.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    20. jun 2016 | 20:41

    GOSPODINE PREDSEDNICE TRAZITE HITNO RUSKU I KINESKU VOJNU I EKONOMSKU POMOC-NATO CE NAM SRBIJU RAZORITI TOTALNO PROGRAMOM HAARP!!! UNISTICE NAM LETINU I NASTACE GLAD !!! TRAZITE SPAS !!!NATO MONSTRUMI NAS SATIRU!!! PUTINE BRATE POMAGAJ !!!!!

  • Građanka Pančeva

    20. jun 2016 | 21:22

    SRAMOTA! SRAMOTA! Želim da pitam da li postoji protivgradna zaštita u ovom gradu i državi uopšte?! U Pančevu je svaki automobil ostao bez bar jednog stakla i svaki krov bez bar 30% crepa, a niko od zvaničnika se nije udostoji da nam se bar obrati nekim saopštenjem!!!

  • ZILE

    20. jun 2016 | 21:52

    LJUDI TREBAJU NAM RAKETE ZA LED I TO JE TO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA