SKANDAL U ŠKOLI U SRBIJI: Devojčica (12) dobila vulgarnu knjigu kao nagradu!

Roditelji devojčice su šokirani knjigom koju je njihova ćerka Aleksandra dobila kao nagradu zbog obilja neprimerenih i vulgarnih reči za uzrast devojčice od 12 godina

  • 8

Aleksandra Petrović (12) iz Zmajeva kod Vrbasa osvojila je prvo mesto na konkursu u organizaciji Učiteljskog društva "Riznica talenata" u Nišu i kao nagradu dobila knjigu pesama Marjana Todorovića Makse (36) "Pozorištance".

Roditelji devojčice su šokirani knjigom koju je njihova ćerka Aleksandra dobila kao nagradu zbog obilja neprimerenih i vulgarnih reči za uzrast devojčice od 12 godina.

Na konkursu je učestvovalo oko 200 osnovnih škola iz Srbije i 16 iz Bugarske.

Foto: Tanjug/Nenad Milošević Foto: Tanjug/Nenad Milošević

- Kao roditelje, zanima nas ko je dozvolio da se ova knjiga pokloni - rekao je Vuk Petrović, otac devojčice, za Novosti.

- Moja namera nije da ocenjujem spornu knjigu i takav tip poezije, ali samo želim odgovor ko je odobrio da se baš ova knjiga daruje -  dodao je.

Petroviću su se u ponedeljak iz Učiteljskog društva javili i uputili izvinjenje.

- Pravdali su se da su dva dana pre završetka konkursa stigli knjige raznih izdavača i autora i da nisu stigli sve da ih pregledaju . Tvrde da je knjiga "Pozorištance" bila jedina i da je dopala mojoj ćerki - izjavio je Vuk.

Neki od stihova su:

"Bio sam kelner, radio sam u kafiću, al' tamo j... stoka gore nego u porniću..."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jvz

    21. jun 2016 | 10:36

    Ahahahaha,kakav kralj taj koji je pisao knjigu,mora da ima dobrih fora u njoj :-)) ali svakako da nije za dete tog uzrasta,koje budale su ti sto su dali devojcici tu knjigu,kreteni...

  • Gnojni Čibulj

    21. jun 2016 | 10:07

    Bolje da je dobila Voajer, Sexpres, Pan erotiku i Strast.

  • Anamarija

    21. jun 2016 | 10:23

    Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA