Vozio je pijan, bez dozvole, izazvao sudare, bežao policiji, tražio lažni alibi i na kraju uništio skupoceni "audi" (FOTO)

Sve je počelo u nedelju rano ujutro kada je policija pokušala da zaustavi vidno pijanog mladića za volanom Audija A5 na izlazu s parkinga jednog disko-kluba

  • 23

Vožnja pod dejstvom alkohola, bez dozvole, izazivanje dva sudara, pokušaj bega od policije, traženje lažnog alibija. Dugačka je lista prekršaja koje je napravio 22-godišnjak iz nemačkog Kajzerslauterna.

JEZIVA NESREĆA: Prelazio je ulicu i mahao, a onda je na njega naleteo kamion! (VIDEO)

Sve je počelo u nedelju rano ujutro kada je policija pokušala da zaustavi vidno pijanog mladića za volanom "audija A5" na izlazu s parkinga jednog disko-kluba.

Umesto da se zaustavi, mladić je pritisnuo gas, usput polomio rampu na parkingu i pobegao.

Nekoliko minuta kasnije svedoci su prijavili nesreću nekoliko ulica dalje. U glavnoj ulozi: Već pomenuti "audi A5" i njegov 22-godišnji vozač.

Foto: Polizei Rheinland-Pfalz Foto: Polizei Rheinland-Pfalz

Ovaj put je izgubio kontrolu nad vozilom pri velikoj brzini, izleteo s puta, slomio drvo u korenu i s polomljenom kočnicom završio na pešačkoj stazi.

Vozač je izašao nepovređen iz znatno oštećenog "audija", a kada mu je jedan prolaznik ponudio pomoć, 22-godišnjak je od njega zatražio da posvedoči kako nije bio za volanom!?

Ubrzo je došla policija i otkrila da mladić nema vozačke dozvole, da je vozio sa 1,95 promila alkohola u krvi. Odveden je na pregled u bolnicu, a očekuje ga "bogata" krivična prijava.

(Telegraf.rs / Izvor: Radio Sarajevo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milic

    21. jun 2016 | 10:15

    Sve je dobro uradio sada trebalo i minimum 5 godina zatvor da se otrezni i odmara ,naravno dozivotno da ostaje bez vozacke,

  • NN

    21. jun 2016 | 10:55

    Tata kupio audi tata ce i da obrise prijavu. E Srbijo jadna

  • stvarno?

    21. jun 2016 | 12:35

    Platice kaznu. Uzece mu dozvolu i zuvot ide dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA