On je najpoznatiji srpski astrolog! I EVO ŠTA JE REKAO O NEZAPAMĆENIM PROMENAMA VREMENA

Mars u Škorpiji je odgovoran za četiri smrti dece u rekama prošlog vikenda, što je nastavljeno utapanjem deteta od četiri godine u Vojvodini pre dva dana

  • 42

Poznati astrolog Dušan Veličković preneo je ljubiteljima astrologije svoje mišljenje o meteo kataklizmi koja je proteklih dana pogodila Srbiju. 

Kaže, čitao je tekstove kolega astrologa koji su pokušavali da fasciniraju, pokažu količinu teoretskog znanja i nešto pogode po sistemu i "ćorava koka ubode zrno". Mislio je da napiše tekst, pa je odustao, ali je shvatio da danas mora.

- Mesec je nebesko telo koje svojom gravitacijom utiče na sve molekule vode na ovoj planeti. Mi ljudi smo 75-80% voda, pa vidite koliko utiče na nas i naše živote. Taj pun mesec je juče bio oko 13:02:54 na poslednjem stepenu Strelca, znači za dva sata je tako pun prešao u hladnog i vlažnog Jarca i doneo kamenu vodu odnosno led i grad - navodi Dušan Veličković.

"POTOP U SRBIJI DO 2023. GODINE, PLUTON U ZNAKU JARCA!": KAKVA JE OVO BRUKA, astrolozi prognoziraju vreme i PLAŠE NACIJU!

Ovaj fenomen niko ni u naznakama nije pomenuo, smatra Veličković.

- Da ne pričamo da je i dalje u znaku Škorpiona koji vlada rekama. Mars koji uz ovakve pozicije Meseca može da dovede do divljanja reka i nekih novih poplava i nedaća. I zašto sve to u Srbiji? Pa zato što se to dešava u Jarcu u kom se nalazi i Srbija. Jarac vlada i celim Balkanom, ali centralna zemlja i autentičan predstavnik Jarca je Srbija - piše Dušan Veličković na svom Fejsbuk profilu.

SRBIJA ĆE BITI JAČA OD ŠVAJCARSKE?! PROROČANSTVO srpskog astrologa za 2016. ZAPALILO JE SRBIJU

Mars u Škorpiji je odgovoran za četiri smrti dece u rekama prošlog vikenda, što je nastavljeno utapanjem deteta od četiri godine u Vojvodini pre dva dana.

Foto: Facebook/Udruzenje ljubitelja reke Save Zeleni Raj Foto: Facebook/Udruzenje ljubitelja reke Save Zeleni Raj

- Merkur na nebu je tačno naspram ili u poziciji sa Saturnom i ni malo nije dobar za tinejdžere i mlađe ljude. Ovo je inače aspekt očaja i depresije, a ta autodestrukcija se odražava na same osobe, a one neretko sa sobom vuku i svoje prijatelje...

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Srbija je samo u jednoj fazi tranzicije države i svesti naroda, kad se otkačimo prošlosti i prestanemo da kukamo za njom biće nam mnogo bolje. Srbija je divna! - zaključio je Veličković u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ozna

    21. jun 2016 | 22:06

    I, kad ce Srbiji (Jarcu) da dodju bolji dani?

  • Lana Black

    22. jun 2016 | 00:10

    Ovaj astrolog prvo nije ni najpoznatiji a daleko od toga da je najbolji! Drugo,ovaj isti astrolog je nakon ubistva Jelene Marjanovic rekao da će ubica biti uhapsen za par dana...Evo proslo je tri mjeseca a jos nista od hapsenja.Kada Je skontao da Je pogrijesio,rekao Je da ce hapsenje biti u avgustu.E to mu vjerujem jer Sam I Ja Gledala kretanje planeta I nadam se da ce biti Tako.A ovo Za ove padavine,poplave itd,jeste po sistemu "I corava koka ubode zrno",jer Mars u Skorpionu Obicno I Donosi bujice poplave Itd Itd.To zna svaki astrolog amater!

  • Драган

    21. jun 2016 | 23:16

    To je moj kum

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA