≫ 

KRVAVI DETALJI TRAGEDIJE KAKVA SE NE PAMTI U BANATSKOM DVORU: Žučno se posvađali, a zatim ju je zaklao! (FOTO)

Sabina Vida i Milan Cimeša bili su nekada u vezi i devojka je ostala u drugom stanju, ali su iz nepoznatih razloga prekinuli emotivni odnos, iako je Sabina bila u trećem mesecu trudnoće, a Milan otac nerođenog deteta

  • 13

Milan Cimeša (24) iz Mihajlova, nakon burne rasprave, ubio je svoju bivšu devojku Sabinu Vida (18) iz Banatskog Dvora, tako što ju je nekoliko puta izbo nožem, a zatim izvršio samoubistvo.

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U SRBIJI: Zaklao trudnu devojku (18), pa se bacio pod auto

Sabina Vida i Milan Cimeša bili su nekada u emotivnoj vezi i devojka je ostala u drugom stanju, ali su iz nepoznatih razloga prekinuli emotivni odnos, iako je Sabina bila u trećem mesecu trudnoće, a Milan otac nerođenog deteta.

Komšije i prijatelji pričaju da je Milan sinoć kolima došao po Sabinu i odvezao je do mosta na starom Begeju gde ju je nakon rasprave izbo nožem nekoliko puta, a zatim otišao do mosta gde se bacio pod auto koji je toga trenutka prolazio.

Žena koja se u ranim jutarnjim časovima kretala automobilom duž Begejskog mosta, krenula je na posao i u trenutku nesreće doživela je šok, te je smeštena u Urgentni centar u zrenjaninskoj bolnici i za sada se oseća dobro.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Meštani Banatskog Dvora i Mihajlova i velikom su šoku. Komšinica pokojne devojke koja je želela da ostane anonimna, priča za "Telegraf" da je Sabina bila dobra devojka.

- Pre tri meseca napunila je 18 godina, strašno šta joj se dogodilo, nedavno je dobila brata, majka joj se porodila, svi smo u šoku. Završila je srednju školu i radila je kao trgovac, mislim da nije u poslednje vreme imala posao. Znam da je bila trudna, ne mogu da verujem - kaže komšinica.

Meštanin N. N. pokazuje kuću u kojoj je živela Sabina. Kaže da nisu lako živeli, da su bili u teškoj materijalnoj situaciji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Velika tragedija, znam joj majku, ali ne znam tog dečka - kaže meštanin Banatskog Dvora.

Sabinin očuh, kog smo zatekli u ulici Ivo Lola Ribar, gde je nesretna devojka živela, precizira da su ona i Milan raskinuli pre nekoliko dana jer joj je udario šamar: 

- Pretpostavljam da je Milan želeo da se pomori sa Sabinom. Očajni smo. Nemam šta da kažem. Planirali su i venčanje, kupio joj je i prsten, niko ovo nije ni slutio.

Dragan Rapaić, predsednik mesne zajednice u Banatskom Dvoru, priča da se o ovom mestu ovakva tragedija nikada nije dogodila.

- Sve se dogodilo na kilometar od sela, pored Begejskog mosta. Devojka je bila povučena, nedavno je završila školu, šta je prethodilo svađi još uvek ne znamo. Svi smo u šoku, celo selo -rekao je Rapaić.

Policijska uprava u Zrenjaninu potvrdila je da je beživotno Sabinino telo pronađeno u parkiranom automobilu i da je istraga u toku, te će se detalji ovog teškog ubistva i samoubistva znati nakon istrage.

(D. Starčević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA