"ONA ZNA NEŠTO, ZATO SU JE ISTERALI": Kuma Verica više ne živi kod Marjanovića

Verica je bila kao član porodice i živela je u kući sa Marjanovićima, ali je primetila da se dešavaju krupne stvari - tvrdi prijatelj porodice Marjanović

  • 38

Porodica svirepo ubijene Jelene Marjanović oterala je kumu Vericu iz porodične kuće u Borči, u kojoj je do tada živela. Ona je morala da se iseli kada je shvatila da Marjanovići kriju nešto u vezi s ubistvom pevačice Granda.

- Verica je uvek bila tu, kao član porodice. To što je više nema u kući Marjanovića govori da se tamo dešavaju krupne stvari. Ona je znala sve njihove porodične tajne i moguće je da su zbog toga želeli da je se reše - kaže prijatelj porodice Marjanović za Informer.

Saznali smo šta svekar ubijene Jelene radi USRED NOĆI!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Moguće je da je i ona sama shvatila da Marjanovići znaju nešto o Jeleninom ubistvu, pa je rešila da se na vreme skloni - tvrdi izvor blizak porodici Marjanović.

KO JE UNIŠTIO DOKAZE O JELENINOM UBISTVU? Na mestu gde je pevačicino telo nađeno - tragovi na stotine uzoraka DNK

Podsetimo, Jelena Marjanović mučki je ubijena 2. aprila u Borči, a za njenim ubicom i dalje se traga.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

UBILA JE SEKTA, GURNUTA NIZ STEPENICE, IZUDARANA KAMENOM I FRANCUSKIM KLJUČEM: Sve teorije ubistva Jelene Marjanović! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobi

    24. jun 2016 | 10:23

    U svim ovako patoloskim porodicama,ciji clanovi su vezani jedan za drugog kao creva, nova licnost-snaja, tesko opstaje i nije retkost da se dogodi i tragedija u zavisnosti od dubine patologije.Moje misljenje je da se ubistvo dogodilo u afektu,a kad su shvatili sta su uradili,smislili su po njihovom, da izgleda kao savrsen zlocin i sad igraju svako svoju ulogu koju su unapred skovali.Zato ubistvo i nije odmah prijavljeno i zato je Zoran istragu vodio u pogresnom smeru,a vi naseli na sve to.Privedite kumu,ona zna sta se dogodilo jer je bila tamo.To sto je izasla iz kuce ne znaci da im i dalje nije odana.

  • Zacudjena

    24. jun 2016 | 16:46

    Eto koga da privedete i ispitate! Ona zna sve ,bas sve ! Zato ju i micu iz kuce ,da ju ne bi policija pozvala na ispitivanje! Privedite kumu i cut cete cuda,jer kuma je sad uvredjena i sojeca se odbacenom !A kad vide moj komentar opet ce ju utrpati nazad u kucu ,da ju nitko ne vidi ,jer kuma ima svoje prste u svemu!A ako nista drugo,ona je TA koja je cistila sve ,"nakon Jecinog nestanka",a poslije cega su ju pronasli ubijenu!Sto se tice psa,"makli su ga!"zato je kapija ostala otvorena"ko fol utekao pas" Vucjaci su vezani za omiljene vlasnike,kao ovaj sto je bio vezan za pokojnu Jecu i malu Janu! Ili cete ga naci na mjestu ubojstva ili je kod Jecine majke,jer je mala Jana tamo,a on ju obozava! Ili su ga ubili Marjanovici,jer je zavijao t.sluztio nesrecu i stvarao nervozu onima koji se boje policije,posto im je glavni koji je zavlacio istragu maknut sa pozicije u policiji! Znam mu i prezime,proitah u novinama,,,Sram ga bilo!!

  • duša

    3. jul 2016 | 13:19

    Otvori se KUMO! Umešana si u i te kako. Sve znaš, jer si bila njihov povereik.Krpa,varikin,krvave ruke i dr.i dr.Ne kupujte više vreme, krivično delo ne zastareva. Sem toga , verovato možeš biti i zaštićeni svedok. U tome ste umešani svi, da nazad ne možete.. Nemojte misliti da će ovo ostti misterija.Krivično delo ne zastareva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA