UPOZORENJE ZA VOZAČE: Ne vozite u najtoplijem delu dana

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta

  • 0

Vozače danas, očekuju prave letnje temperature, koje će u nekim krajevima naše zemlje preći i 35-ti podeok, tako da Auto moto savez Srbije savetuje vozače da ne putuju u najtoplijem delu dana.

NEVREME JE SAMO ZA TRENUTAK STALO: Večeras novi pljuskovi sa grmljavinom!

Kako se petkom po pravilu očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, savetujemo vozačima da imaju više strpljenja i tolerancije ukoliko naiđu na nepredviđene gužve ili zastoje. Više opreza je, takođe, potrebno i na deonicama na kojima je usled radova došlo do izmene u režimu odvijanja saobraćaja, navodi se u saopštenju.

Izvezao je "jugom" krug na Ušću savršeno, kakav mnogi ne bi ni u igrici! (VIDEO)

Prema podacima Uprave saobraćajne Policije RS, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 89 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 51 osoba povređena, a 1 osoba je smrtno stradala. U Beogradu, zabeleženo je 53 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 25 osoba povređeno.

Foto: Promo Foto: Promo

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije" na deonicama na kojima su započeti radovi, način saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Od 24. do 27.06.2016.godine u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova doćiće do izmene režima saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1, deonica Inđija-Novi Banovci, smer Novi Sad-Beograd, zbog izvođenja radova na redovnom održavanju. Radovi će se izvoditi u voznoj i preticajnoj traci u različitom vremenskom periodu i biće obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U periodu od 20.06.2016. godine do 15.07.2016. godine, na državnom putu I A reda broj 4 (autoput E-80), izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza, na voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci.

U skladu sa dinamikom izvođenja radova, za saobraćaj će se povremeno zatvarati preticajna (brza), odnosno, vozna saobraćajna traka. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA