MARJANOVIĆI PRITERANI UZA ZID: Jelenin svekar je NAJSLABIJA KARIKA, evo šta ga očekuje NAREDNIH DANA

Na saslušanju u policiji ponovo će se naći suprug ubijene pevačice, Zoran Marjanović, kao i njegov otac Vladimir koji bi mogao da otkrije ko je ubio Jelenu

  • 46
Vladimir Marjanović, svekar ubijene Jelene Krsmanović Marjanović Foto: Milena Đorđević

Policija je najavila da će u narednih nedelju dana ponovo saslušati Zorana i Vladimira Marjanovića, supruga i svekra ubijene pevačice Jelene Marjanović.

NIŠTA NE PLANIRAM, POŠTUJEM BOŽJU VOLJU: Ovo je Jelena Marjanović poručila pred Novu godinu!

- Namera inspektora koji rade na ovom slučaju jeste da još jednom ispitaju sve članove porodice Marjanović, jer se očekuje da će neko od njih uskoro popustiti i reći istinu o Jeleninom ubistvu. Policija više nema nikakvih nedoumica oko toga da oni dosta toga znaju o ovom zločinu, potrebno im je samo priznanje kako bi zatvorili krug i pronašli ubicu. U protekle dve nedelje ispitani su Jelenin dever Miloš i svekrva Zorica i već kod njih je uočeno dosta konfuznih i kontradiktornih tvrdnji. U policiji veruju da je svekar Vladimir najslabija karika u porodici i da će, ukoliko ga dovoljno pritisnu, izvući od njega istinu. Zatim će saslušati još jednom Jeleninog supruga Zorana, a onda ga suočiti sa onim što su policiji rekli njegovi članovi porodice. Tako bi Marjanovići praktično bili priterani uza zid i naterani da kažu sve što znaju o Jeleninom ubistvu - izjavio je izvor blizak istrazi za Informer.

Poznati kriminolog i bivši obaveštajac Boža Spasić tvrdi da će policija nakon drugog kruga ispitivanja doći do razrešenja ubistva.

- Inspektori su sproveli odličnu taktiku. Ponovo saslušavaju najsumnjivije osobe i one koje su na prvom ispitivanju davale kontradiktorne izjave. Nakon toga kreće ozbiljna i detaljna analiza. Sve izjave porodice Marjanović će se sklapati i ukrštati i porediti sa njihovim ponašanjem sa početka istrage - objašnjava Spasić.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    25. jun 2016 | 11:17

    Policija je nesposobna da resi slucaj!

  • awp-target

    25. jun 2016 | 11:10

    Svaki dan nove vesti , a od ubice ništa ko da je u zemlju propao .

  • ozon

    25. jun 2016 | 10:59

    Nesposobna policija nije našla dokaze pa sada hoće na silu da iznude priznanje. Da su pametni više im ne bi davali izjave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA