"HTEO SAM DA SE OPUSTIM PRED MATURU": Dečak (14) SILOVAO devojčicu (13) u Malom Mokrom Lugu!

Devojčica se požalila roditeljima, pa je zlostavljanje prijavljeno policiji, a ona je do detalja opisala napad. Nakon što je M. V. (14) dao izjavu protiv njega podneta prijava

  • 34

Maturant M. V. (14) iz Malog Mokrog Luga priveden je zbog sumnje da je polovinom juna silovao godinu dana mlađu školsku drugaricu.

Nekoliko dana pred ispit iz srpskog, koji je održan 15. juna, maloletnik je namamio drugaricu u napuštenu, nedovršenu kuću gde je silovao, piše Informer.

Najpre ju je terao da ga oralno zadovolji, a pošto je odbila pribio je uza zid i postao je nasilan. Nije hteo da je pusti sat vremena, a na kraju je i silovao.

OVAJ POTEZ SVAKA ŽENA MORA DA ZNA: Kako da parališete SILOVATELJA za samo sekund! (VIDEO)

Devojčica se požalila roditeljima, pa je zlostavljanje prijavljeno policiji, a ona je do detalja opisala napad. Nakon što je dečak dao izjavu protiv njega podneta prijava.

Ono što je začudilo policajce je "izgovor" za zločin koji je M. V. izneo. Rekao je da je morao nekako da se oslobodi stresa zbog završnog ispita i da je mislio da bi mu seks sa tom drugaricom bio talija. Verovao je da će samo na taj način dobro uraditi test pa kasnije i upisati željenu školu.

Tužilaštvo tereti M. V. za nedozvoljene bludne radnje i postupak je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    28. jun 2016 | 08:53

    Oslobodio bi te ja motkom od stresa

  • Ema

    28. jun 2016 | 08:55

    Baš mi je žao devojčice.U šta će se dečak izrasti u budućnosti ako je ovo uradio sa 14 godina? ne kaje se, koja talija, koje opuštanje pred ispit.bolest!

  • Lori

    28. jun 2016 | 09:28

    Ovo je strasno! Zao mi je devojcice zelim joj brz oporavak! Sa 14 god. on pod stresom pa mora da siluje decu! U popravmi dom sa ovim zelenim balavcem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA