RAFALOM IZ OVE PUŠKE POČEO JE UŽAS: Jedan od napadača pucao je iz ovog kalašnjikova (FOTO)

Internetom kruži slika kalašnjikova čijom je rafalnom paljbom otpočeo teroristički napad u Istanbulu

  • 0

Teroristički napad, na istanbulskom najprometnijem aerodromu Ataturk, u kom je poginulo 28 ljudi, a više od 60 ljudi povređeno, otpočeo je rafalom iz kalašnjikova, koji je ispalio jedan od napadača, a slika ovog vatrenog oružja ubrzo je počela da kruži internetom.

TERORISTIČKI NAPAD U ISTANBULU: Trojica bombaša ubili 28 ljudi, najmanje 60 povređeno (FOTO) (VIDEO)

Nakon pucnja, usledile su najmanje dve eksplozije.

Pucnjava se čula iz automobila parkiranog blizu aerodromske zgrade, a četiri naoružana čoveka viđena su kako trče kroz aerodromsku zgradu posle eksplozije, javlja turski NTV kanal.

Nedavni napadi bombama u Turskoj povezivani su sa kurdskim separatistima ili ISIS-om. Prema nepotvrđenim informacijama, kurdski teroristi su odgovorni, budući da su još u februaru poručili da je Turska njihova meta.

Prema prvim informacijama, svi letovi iz SAD za Tursku su odloženi. Prošle godine aerodrom Ataturk preuzeo je aerodrom u Frankfurtu  da bi ušao u top tri najprometnijih aerodroma u Evropi posle londonskog “Hitroua” i pariskog “Šarl der Gola”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA