≫ 

Vaspitačica iz pakla koja je ošurila bebu, pa je uspavala, beži od policije. Raspisuje se poternica za njom!

J. J. se sumnjiči da je 7. jula 2014. godine opekla devojčicu vrelom vodom, a potom je stavila da spava kao da se ništa nije dogodilo

  • 5

J. J. (47) vlasnica i vaspitačica jednog beogradskog privatnog vrtića za koju se sumnja da je 7. jula 2014. godine, trinaestomesečnoj bebi J. V. nanela opekotine drugog stepena, beži od policije, i za njom će uskoro biti raspisana poternica.

UŽAS U VRTIĆU: Vaspitačica ošurila bebu, pa je uspavala?

Ona se već godinu dana ne pojavljuje u Drugom osnovnom sudu, koji protiv nje vodi sudski postupak, a policija ne može da joj uđe u trag.

- Nikada nije pozvala niti je došla da pita kako mi je dete - kratko je rekla majka deteta Marija V.

Podsećanja radi, Jelena Janićijević se sumnjiči da je opekla devojčicu vrelom vodom, a potom je stavila da spava kao da se ništa nije desilo. Tek kada je majka došla po dete, šokirala se jer je zatekla bebu u ranama i opekotinama. Vaspitačica joj je navodno rekla da beba "ima osetljivu kožu i da su rane od sunca".

- Roditelji su odveli devojčicu u Institut za majku i dete gde su lekari konstatovali opekotine drugog stepena. Ceo slučaj prijavljen je policiji, nakon čega je vaspitačica uhapšena. Ona je na suđenju tvrdila da je devojčicu slučajno opekla.

Jeleni preti kazna do pet godina zatvora, a ona je već u pritvoru provela 30 dana. U međuvremenu je tužilaštvo podiglo optužnicu, a sud je otvorio glavni pretres, ali je poslednje suđenje odloženo na neodređeno, jer se optužena skriva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    29. jun 2016 | 21:40

    Odrala bih je od batina a onda polila vrelom vodom!

  • Princeza na kockici cokolade

    30. jun 2016 | 22:21

    A sto je tajna ime vrtica? Zelim da znam

  • Seki

    30. jun 2016 | 16:14

    Ko njoj dade dozvalu ta rad 5 je malo 10 godina i okupatje vrelom vodom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA