PORODIČNA TRAGEDIJA: Ana (27) prevarila muža s ljubavnikom, rodila mu dete, pa skočila pod voz! (FOTO) (VIDEO)

Očevici ženu pre nesreće opisuju kao zbunjenu, rastrojenu i zamišljenu. Užas koji se desio skretničar na pruzi opisuje u deset reči: "Propustila je prvi vagon, a pod drugi se bacila. Strašno je ovo što se dogodilo"

  • 51

Moksvi na železničkoj stanici  pronađeno je beživotno telo Ane K. (27), majke dvoje maloletne dece. Imala je dečaka iz braka sa mužem A. K. i devojčicu iz afere sa ljubavnikom A. V. Njeno samoubistvo šokiralo je i rusku javnost, ali i ljude širom sveta.

Na mestu nesreće pronađena je i njena crvena torbica.

Očevici ženu pre nesreće opisuju kao zbunjenu, rastrojenu i zamišljenu. Užas koji se desio skretničar na pruzi opisuje u deset reči:

- Propustila je prvi vagon, a pod drugi se bacila. Strašno je ovo što se dogodilo. 

 

Ekipa Telegrafa želela je da svojim čitaocima ekskluzivno na uvid dostavi informacije o životu ove nesrećne i lepe mlade žene. Zato smo kontaktirali sa svima onima koji su nju dobro poznavali, želeći da pre svih saznamo razlog ovog surovog samoubistva.

U ovom gradskom prevozu postoji sedište rezervisano samo za ljubitelje knjiga (FOTO)

Ana K. bila je u braku sa A. K. i, kako govore prijatelji, to je bio brak pun poštovanja, ali bez ljubavi. Živeli su skladno sa jednim detetom sve dok ona nije upoznala A. V. na jednoj proslavi i ludo se zaljubila.

SEKAO PROSTITUTKE I NJIHOVO MESO BACAO SVINJAMA: Osuđen je na doživotnu robiju, a onda je objavio knjigu o ubistvima (FOTO)

- Te večeri sijala je na proslavi noseći crnu somotnu haljinu. Ljubav između nje i A. V. bila je na prvi pogled - kaže bliska prijateljica stradale Ane K.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Posle nekog vremena ova bezazlena romansa prerasla je u turbulentnu avanturu koja je pretila da sruši i porodicu, i ugled i ukalja dostojanstvo jedne, do tada, primerene majke i supruge.

BRUKA: Pogrešili ime čuvenog romana - "DRVIŠ I SMRT"! (FOTO)

Ugledni službenik njen muž ju je molio da mu, kako prijatelji svedoče, "ne kalja obraz jer to ne priliči udatoj ženi i majci" i da prestane da viđa A. V. Molio ju je da se posveti porodici. Međutim, uskoro su usledili nova šokantna saznanja.

- Zatrudnela je sa ljubavnikom i otišla da mu to saopšti dok je bio na konjičkim trkama. Kada je nesmotreno pao s konja, po njenoj reakciji svi su uvideli šta se između njih dešava - saopštava Lav N. T., izvor blizak istrazi, za Telegraf.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

- A. V. ju je molio da se razvede od muža, ali ona nije mogla jer nije želela da napusti svog sina - nastavlja L. N. T. ekskluzivno za Telegraf.

I premda u prvo vreme Anin muž Aleksej Aleksandrovič nije želeo svojoj ženi da dâ razvod i premda je probao sve kako bi je razdvojio od ljubavnika, često joj pišući pisma u kojima je moli da se vrati kući, ipak je na kraju odlučio da se razvede i uzme joj sina.

50 knjiga koje morate pročitati pre nego što umrete. Budite iskreni, koliko ste ih pročitali?

Kada je Ana rodila devojčicu, ćerku ljubavnika A. V., molila je muža da joj oprosti avanturu i sve što mu je uradila.

Foto: freeimages.com/acerin Foto: freeimages.com/acerin

- Tada su se u istoj prostori našli i ljubavnik u muž, licem u lice. Rukovali su se. Takav skandal, a istovremeno i čovečnost prevarenog muža, Moskva ne pamti. Muž je dostojanstveno zamolio ljubavnika da napusti njegovu kuću uverivši ga da je svojoj ženi sve oprostio - tvrdi naš izvor Lav T.

FACEBOOK IZAZOV U KOM UČESTVUJU APSOLUTNO SVI: Evo kako da dobijete 36 knjiga na poklon

Pukom srećom izbegnuta je tragedija kad se ucveljeni ljubavnik vratio svojoj kući.

- Aleksej V. je uzeo revolver i pucao u sebe, ali je zahvaljujući brzoj pomoći ostao živ - kažu njegovi prijatelji.

SVAKA ČAST: Nobelovu nagradu za književnost dobila Svetlana Aleksijevič! (FOTO)

Nakon svih tih turbulentnih stvari, Ana i njen suprug su se razveli, a ona je odlučila da putuje sa svojim ljubavnikom Aleksejem V.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Njihova veza bila je gotovo dramska priča, kao roman u dva toma nekog ruskog klasika. Ljubav slikana ljubomorom, inatom i nesporazumima.

Jedan takav nesporazum bio je koban po život mlade Ane K. U času kada joj je stigao telegram da Aleksej Vronski ne može doći, donela je kobnu odluku.

30 knjiga koje svako treba da pročita pre nego što napuni 30 godina! (FOTO)

Želeći da mu napakosti, sela je u voz i prisećala se prvog susreta u vozu sa Vronskim. Njihovu ljubav, kao i sve događaje iz života ove mlade žene, mogao bi samo slikovito da opiše Lav Nikolajevič Tolstoj.

NAJVEĆE ISTORIJSKO OTKRIĆE 21. VEKA: Mislite da Šekspir izgleda ovako? Niste u pravu! (VIDEO)

Možda su neki od vas i posumnjali da je ovo siže romana "Ana Karenjina" čuvenog, genijalnog i besmrtnog Lava Nikolajeviča Tolstoja. Tolstoj je i mužu i ljubaviku nadenuo ista imena Aleksej Karenjin i Aleksej Vronski.

Ova priča predstavlja prvu u nizu kojom ekipa Telegrafa promoviše čitanje klasika.

- Sve srećne porodice liče jedna na drugu. Sve nesrećne porodice nesrećne su svaka na svoj način - jedan je od citata iz ove knjige.

Napišite nam u komentarima koja je vaša omiljena knjiga.

(Tanja Milanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma da

    3. septembar 2016 | 23:38

    Tihi Don. Oisac Mihail Solohov. Fantasticno prozno delo. Roman koji sadrzi fascinantne opise prirode i prati ljudske sudbine kroz istoriju pokazujuci strast ljubav rat bogatstvo moc siromastvo kroz seljacku kozacku porodicu Grigorija Melehov. Obiman je ima puno da se cita ali kada se nesto voli nije tesko. Meni je uspelo tek u srednjoj oa kadnije pinovo iako su me u 13 god vratili iz biblioteke jer su smatrali da tezina romana nije primerena mojim god. I bili su u pravu. Pozdrav svima koji vole svetske klasike.

  • Marko cg

    4. septembar 2016 | 01:00

    Koja glupost od promovisanja na ovaj nacin katastrofa

  • goca

    4. septembar 2016 | 00:17

    Ana K. jel Ana Karnjena?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA