Kako do posla bez prethodnog radnog iskustva?

"Kako da nađem posao, ako nemam praktično iskustvo. I kako da steknem iskustvo, kad baš zbog toga nikako da dođem do prvog zaposlenja" dilema je koja muči mnoge mlade ljude pri traženju prvog posla. Zbog toga praksa u kompanijama sve češće predstavlja neophodan međukorak na putu do zvaničnog početka karijere

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Kako bi se diplomcima pružila mogućnost da započnu svoju karijeru i steknu prva profesionalna iskustva kompanija PepsiCo Srbija pokrenula je razvojni program pod nazivom PepsiCo Start (The Future).

Cilj programa je regrutovanje, obuka i zapošljavanje talentovanih diplomaca, a nakon selekcije najboljih kandidata koji su diplomirali, sledi  jednogodišnja i to plaćena praksa. Po završetku prakse, za obučene diplomce postoji mogućnost da se zaposle u ovoj kompaniji.

Od zainteresovanih kandidata se očekuje da poseduju diplomu poslovno ili tehnološki orijentisanih fakulteta, kao i otvorenost, komunikativnost i organizacione veštine, timski duh, napredno znanje engleskog jezika i odlično poznavanje MS Office paketa programa.

Radno iskustvo nije neophodno za prijavu na program. Odabrani kandidati bili bi angažovani u oblastima marketinga i finansija u sedištu kompanije u Beogradu, kao i u oblasti proizvodnje i održavanja u proizvodnim pogonima kompanije u Magliću.

Foto: Promo Foto: Promo

- Jednogodišnjom obukom kompanija PepsiCo Srbija odabranim kandidatima nudi priliku da pokrenu svoju karijeru i da prva profesionalna iskustva steknu u jednoj od globalno najuspešnijih kompanija. Pored toga, očekuje ih mogućnost kontinuiranog učenja i napredovanja, kao i prilika za rad na projektima u okviru kompanije, uz podršku iskusnijih kolega sa ciljem doprinosa poslovanju - poručuju iz kompanije PepsiCo Srbija, koja je ove godine, drugi put za redom dobitnik prestižnog priznanja Top Employer Europe 2016 i Top Employer Serbia 2016.

Svi zainteresovani diplomci se mogu prijaviti i informisati putem sajta www.pepsicostart.rs. Proces selekcije biće zaokružen odabirom tri najbolja kandidata koja će svoju jednogodišnju plaćenu praksu u kompaniji PepsiCo Srbija početi u avgustu 2016. godine.

U sklopu promocije programa, zaposleni kompanije PepsiCo Srbija održaće predavanja na fakultetima u Beogradu, kao i u Novom Sadu, tokom kojih će diplomcima i lično približiti program "PepsiCo Start".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA