≫ 

HTEO DA OTME PRIVREDNIKA SA ZVEZDARE: Pa da ga opljačka, ubije i - ZAKOPA U JAMU?

Osumnjičeni je žrtvu poznavao posredno i nisu imali zajedničkih poslova. Međutim, znao je da je Čabarkapa privatnik, i plan mu je bio da ga otme i opljačka, a zatim ubije i telo sakrije u jamu

  • 3

Zoran N. (48) iz Kaluđerice, uhapšen je kada je krenuo da otme, opljačka i ubije Željka Čabarkapu, privatnika sa Zvezdare. On je iskopao i jamu, gde je hteo da zakopa žrtvu.

NESTALA DRAGICA IZ KALUĐERICE: Izašla iz kuće u ranim jutarnjim satima i nije se vratila (FOTO)

- Uhapšen je u Kaluđerici a ovom akcijom je sprečena likvidacija u Beogradu - kaže sagovornik "Blica" upoznat sa istragom.

Snimak spektakularnog hapšenja u Beogradu, koje je trajalo svega 20 MINUTA! (VIDEO)

Osumnjičeni je žrtvu poznavao posredno i nisu imali zajedničkih poslova. Međutim, znao je da je Čabarkapa privatnik, i plan mu je bio da ga otme i opljačka, a zatim ubije i telo sakrije u jamu.

Policija je saznala planove Zorana N. i sprečila ga u tome. Uhapšen je u ukradenom vozilu, a nađeni su i pištolj iz koga je trebalo da ispali smrtonosne hice u žrtvu, kao i alat kojim je iskopao rupu da bi prikrio zločin.

Osumnjičenom Zoranu N. određen je pritvor. On je do sada osumnjičen za više od 50 krivičnih dela, mahom teške krađe, razbojništva, ali i nasilništva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA