"UBIJENA JE DEVOJČICA OD 13 GODINA": Potresna poruka ambasadora Izraela u Srbiji

Izraelski ambasador obratio se izjavom po pitanju zločina koji se dešavaju u njegovoj zemljii

  • 6

Ambasador Izraela u Beogradu Jozef Jevi obratio se javnosti izjavom po pitanju terorističkog zločina koji se jutros dogodio u Izraelu.

AMBASADOR IZRAELA U SRBIJI: Tužno je što se palestinska deca igraju s "plišanim teroristima" (FOTO)

U nastavku teksta možete pročitati izjavu ambasadora Levija.

- Redovi koje ćete pročitati veoma su potresni, ali, nažalost, oni opisuju užasnu svakodnevnicu brojnih Izraelaca.

Naime, rano jutros, 17-godišnji Palestinac Mohamad Taraira napustio je svoj dom sa nožem u ruci, sa ciljem da ubija Jevreje. - Smrt je naše veliko pravo - napisao je na svom Fejsbuk profilu. Nakon toga je upao u izraelsko selo Kirjat Arba blizu Hebrona, ušao u kuću i na smrt izbo 13-godišnju Hilel Ariel koja je spavala u svom krevetu. Hilel je devojčica koja je danas planirala da sa drugarima ide na pidžama žurku. Ona nije učinila nikome ništa nažao, ali ju je palestinski terorista izbo na smrt. Hilel je preminula na putu za bolnicu, dok je jedan od pripadnika izraelskih civilnih bezbednosnih snaga teško ranjen pri pokušaju da je spase.

Foto: Izraelske odbrambene snage (IDF) Foto: Izraelske odbrambene snage (IDF)

Terorista je tokom akcije ubijen.

Tužno je što nećete naći veliki broj osuda ovog stašnog i brutalnog zločina širom sveta.

Razočaravajuće je i to što svetski mediji neće početi vesti pričom o jutrošnjem ubistvu 13-godišnje izraelske devojčice.

Izrael očekuje jasne osude ovog varvarskog čina, najpre od strane palestinskih vlasti. Svetski mediji su prečesto puni reportaža o patnjama Palestinaca. Ali, ko će da izveštava o zločinima iza kojih stoje Palestinci, koji podstaknuti zvaničnim palestinskim medijima, ubijaju izraelske žene i decu? - stoji u izjavi,

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Kojot # 1

    30. jun 2016 | 15:36

    Nije Hitler mrzeo jevreje, vec je verovatno dobio naredjenje od nekoga da to radi! Jos za koju godinu ce se saznati ko zna sta sve o 2.s.ratu. Postoje ljudi analiticari koji imaju tezu da je svetskim mocnicima bas izrael kost u grlu, zbog toga niko neobjavljuje nista o njima, isto kao I o nama 90-tih, jer nisu imali koristi od toga!

  • Felix

    30. jun 2016 | 14:51

    To je za svaku osudu,strasno.A sto nisi rekao sta vi radite od 60-ih godina proslog veka pa do danas Palestincima?Sto to ne pricate cionisti a ? Polako stici ce i vas kazna.

  • Јован Дучић

    30. jun 2016 | 19:46

    Колико сте ви деце побили у Палестини ? О томе се нигде не прича и није никоме мука !! Само сте ви јадни и несретан народ који је пропатио на овоме Свету , бла , Бла Бла

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA