≫ 

VOLELI SMO GA KAO SVOJE DETE, DIJANA SE PLAŠILA DA ĆE JE UBITI: Otac Stevo otkriva kakav je bio odnos njegove ćerke i zeta ubice

- Sve smo mu dali, nije plaćao alimentaciju. Čitavo nasledstvo smo hteli da mu ostavimo što su stekli za deset godina braka - kaže otac

  • 61

Stevo, otac Dijane  Zlatić, koju je noćas u kafiću "Makijato" u Žitištu u krvavom piru ubio suprug Siniša Zlatić, priča za Telegraf da su zeta voleli kao svoje dete ali da se njegova ćerka plašila da će je ubiti.

- Voleli smo ga kao svoje dete. Sve smo mu dali, nije plaćao alimentaciju. Čitavo nasledstvo smo hteli da mu ostavimo što su stekli za deset godina braka - kaže očajan Dijanin otac.

(FOTO) OVO JE HEROJ KOJI JE ZAUSTAVIO POMAHNITALOG UBICU: Golim rukama Siniši oteo kalašnjikov!

Prema njegovim rečima, Dijana je par puta bežala od Siniše, kod sestre Ankice a da oni to nisu ni znali.

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO CELU SRBIJU: Potresne slike iz Žitišta, posle masakra u kafiću Makijato (FOTO)

- Zato je i rešila da se razvede. Na sudu je hteo na silu da je zadrži. Čak je i sudiji rekao da ne može da ima drugog i da nastavi dalje - priča Stevo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

DIJANINOG SINA (9) SKLONILI IZ KUĆE posle masakra koji je napravio njegov otac DA SA VESTI NE BI SAZNAO DA VIŠE NEMA MAJKU!

On otkriva da mu je ćerka pričala da neće da živi sa njim.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Plašila se da može da je ubije - rekao je on.

Foto: Telegraf, Facebook Foto: Telegraf, Facebook

Pogledajte izjavu oca:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    2. jul 2016 | 13:51

    Bice u Srbiji jos ovoga jer policija kao ni tuzilastvo ne rade svoj posao kako treba!Odmah na prvu prijavu i nasilje treba reagovati a ne sedeti i cekati pokolj i uvidjaj!!Ni mi ni nasa deca nismo vise bezbedni!Stamota za drzavu zaista.Kaznjavaju nas za neke gluposti....Parking mesta,ne placen racun na vreme a za nasilje i bolestan um samo par reci...Smiri se,nemoj vise to da radis!!!Bbruka!!A onda automatska puska i ubijaj redom!!!Traze lekarska uverenja za skolu a bolesnici poseduju oruzje!!!Uzas

  • Boki

    2. jul 2016 | 13:49

    DOZIVOTNA ROBIJA !!! A ne posle 25 godina da izadje napolje i pise memoare. SRBIJO menjaj zakon pod hitno !!! Inace ste i vi "humanitarci" saucesnici ovakvih zlocina ! To je absolutna istina !!!

  • Gane

    2. jul 2016 | 14:33

    Samo mi nije jasno gde te zene, ,devojke nadju takve budale, ,,,,od dobrih beze a za kretene se udaju strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA