Hilari Klinton dala izjavu FBI-ju u vezi sa ličnim mejlovima

Sekretarka Klinton je dobrovoljno dala izjavu u vezi načina korišćenja privatnih mejlova dok je bila na funkciji, naveo je njen portparol Nik Meril

  • 3

Izvesni predsednički kandidat Demokrata Hilari Klinton danas je odgovarala na pitanja FBI u vezi upotrebe svojih ličnih mejlova dok je obavljala dužnost američkog državnog sekretara, saopštio je njen portparol Nik Meril.

KLADIONICE NE GREŠE: Evo ko je sledeći predsednik SAD - Hilari Klinton ili Tramp

- Sekretarka Klinton je dobrovoljno dala izjavu u vezi načina korišćenja privatnih mejlova dok je bila na funkciji - naveo je Meril, prenosi AFP.

PRVA ŽENA U ISTORIJI DUGOJ 2,5 VEKA: Hilari Klinton predvodi Demokratsku stranku na izborima!

- Ona je zadovoljna što je imala mogućnost da pomogne ministarstvu pravde u zaključenju ovog slučaja. Iz poštovanja prema istražnom procesu, ona neće navoditi pojedinosti o razgovoru - dodao je on.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    2. jul 2016 | 20:35

    Jadna Amerika toliko velika zemlja i velesila da na kraju ni jedan kandidat nije nesto poseban bolje reci los i jedan i drugi?!

  • Duki st.

    3. jul 2016 | 07:55

    Za druge kandidate? Ne mogu da sudim. A gosp. Hilari? Nameće mi se jedan zaključak. Sa jedne strane dobra masa za mešenje i oblikovanje. A sa druge? Kao Milo. Drži se u vlasti i oko vlasti. Što bolji položaj? Manje šanse da joj se sudi. A curi niz uši samo ako se malo bolje pogleda. Svi vide. Ali ko bi to da čačka ?

  • sibin

    3. jul 2016 | 00:23

    djubre jedno a amerikanci glup narod kad ima ovakve kandidate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA