≫ 

SOCIJALNI RADNICI TVRDE: Siniša Zlatić nije percipiran kao nasilnik

Stručni radnici nisu percepirali bivšeg supruga kao nasilnika, niti je Centru podneta prijava za nasilje u porodici

  • 17

Povodom tragičnog događaja u Žitištu u noći između petka i subote, koji je okončan smrću pet osoba, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova saopštili su večeras da je od petoro preminulih, jedna osoba - Dijana Zlatić, bila korisnik Centra za socijalni rad Žitišta u okviru usluga porodično-pravne zaštite.

BIVŠA ŽENA, PORODIČNI ČOVEK, STUDENTKINJA, SLUČAJNI PROLAZNIK I NOVI DEČKO BIVŠE ŽENE: Ovo su žrtve Siniše Zlatića! (VIDEO) (FOTO)

Na osnovu nadzora koji je u ovom slučaju izvršen, konstatovano je da je postupak brakorazvodne parnice u Centru za socijalni rad Žitište vođen u skladu sa zakonskim ovlašćenjima i okončan po standardima stručnog postupka.

Stručni radnici nisu percepirali bivšeg supruga kao nasilnika, niti je Centru podneta prijava za nasilje u porodici.

(VIDEO) Gde se tačno NALAZIO UBICA IZ ŽITIŠTA u trenutku kada je krenuo u krvavi pir!

Ostali tragično preminuli nisu bili na evidenciji Centra za socijalni rad Žitišta.

Foto: Facebook/Dijana Zlatic Foto: Facebook/Dijana Zlatic

Kako se dodaje u saopštenju, ovaj Centar će sprovesti standardnu proceduru u vezi sa regulisanjem porodičnopravnog statusa maloletnog deteta po hitnom postupku.

SESTRA UBIJENE DIJANE: Siniša je imao agresivne napade! Na tavanu je imao PUN DŽAK ORUŽJA! (VIDEO)

Na sastanku koji je tim povodom danas održan u prostorijama opštine Žitište, kome su prisustvovali ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić, predsednik opštine Mitar Vučurević, pomoćnik ministra za rad Branka Gajić, direktorka Centra za socijalni rad Zrenjanin Julija Bobek i direktorka Centra za socijalni rad Žitište Jelena Ivančević dogovoreno je da će se organizovati mobilni stručni timovi za pružanje psiho-socijalne podrške porodicama svih nastradalih, dodaje se u saopštenju.

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO CELU SRBIJU: Potresne slike iz Žitišta, posle masakra u kafiću Makijato (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Noćas, oko 1.40 u mestu Žitište kod Zrenjanina, u kaficu "Makijato", dogodilo se teško ubistvo u kojem je život izgubilo petoro građana, a 22 je ranjeno, saopštio je MUP. Stradali su V. K. iz Ravnog Topolovca, V. M, S. J. i D. Z. iz Žitišta i J. P. iz Banatskog Karadordeva.

CEO SVET IZVEŠTAVA O MASAKRU U ŽITIŠTU: Udarna vest u svim vodećim medijima (FOTO)

Siniša Zlatić (1978), koji je sedeo u kafiću, videvši svoju suprugu, sa kojom je imao pokrenutu brakorazvodnu parnicu, izašao je iz objekta da bi se ubrzo vratio sa puškom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja patak

    2. jul 2016 | 22:05

    "Strucni radnici" su jos jednom pokazali koliko su strucni.

  • sibin

    3. jul 2016 | 00:19

    naravno,oni nikad nisu krivi.kad bude neko uleteo kod njih sa oruzjem onda ce biti kasno.lepo kaze covek da je prijavljivan vise puta a oni tvrde drugacije,bruka

  • Nika

    2. jul 2016 | 22:43

    Kome je pomogao centar tesko njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA