U AUTU MONSTRUMA IZ ŽITIŠTA NAĐENE RUČNE BOMBE? Zlatić je danima pripremao masakr, tvrdi otac ubijene DIJANE

Sinišin tavan na kući koju sve vreme obezbeđuje policija je pun oružja, tvrdi Dijanin otac

  • 34

Otac ubijene Dijane Stevo kaže za "Telegraf" da su u automobilu Siniše Zlatića, koji je preksinoć počinio masakr u Žitištu, pronađene bombe.

"NE KAJEM SE, ALI AKO SU SVI MRTVI. DA LI SU MRTVI?": Monstrum iz Žitišta se nije pokajao posle masakra (VIDEO)

Prema njegovim rečima, Sinišin tavan na kući koju sve vreme obezbeđuje policija je pun oružja.

- Čuo sam i da su mu u autu pronađene bombe. Inače, njegov tavan koji je pun oružja nikada nije svetleo, a ovih dana jeste. To znači da je spremao sve ovo i da ju je pratio - misli Dijanin otac.

On dodaje da oružje nije njegovo već Sinišinog oca, koji mu je prepisao kuću, pa je i njegovo oružje prešlo u Sinišino "vlasništvo" (iako se ono posebno prijavljuje na ostavinskoj raspravi, a u suprotnom postaje ilegalno).

Otac ubijene kaže  da je čuo da se Siniša ne kaje.

- Kada mu je policija stavila lisice rekli su mu "đubre jedno, pobio si celu familiju", a on je odgovorio "neka sam, i ako su svi mrtvi!", navodi Dijanin otac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gane

    3. jul 2016 | 14:10

    Trebali su da ga overe odmah na licu mesta jel takav bolesnik nije za zivot

  • Zoja&M

    3. jul 2016 | 17:14

    Ovde pročitah komentare mnogih poremećenih umova čast izuzecima da mi se kosa na glavi podiže. Mi smo prošla nacija kompletni idioti. Nazivate žene kurvama psihopate bre poremećene. Da Vas pitam a šta su one što se vi sagledate sa njima i kod kuće maltretirate i ubijate žene zbog njih. Onne su poštene. Sram vas bre bilo niko nema pravo na ničiji život nema pravo da mu ga oduzme i raspolaže njime. Koliko se ovde monstruma moze videti a koliko vas još ulicom šeta. Garantujem da kada bi Vas muškarce poslali na psihijatrijski pregled umesto što zatvore prave trebali bi praviti ludare i onda za sve nebi bilo mesta koliko vas je poremećeno.

  • Drazena

    3. jul 2016 | 14:46

    Svi koji nalaze opravdanje za ovog monstruma nisu normalni. Šta je trebalo da žena radi ako se razvela? Možda da se zatvori u kuću i ne vidi bijelog dana da ne bi povrijedila njegova osjećanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA