MONSTRUM PROMENIO PRIČU: "Nisam hteo da ih ubijem, samo sam hteo da ih uplašim i ponizim!"

- Nisam hteo da ih ubijem. Hteo sam da uplašim Dijanu - rekao je Zlatić

  • 43

Siniša Zlatić, monstrum koji je ubio petoro ljudi u Žitištu i ranio još dvadeset dvoje, saslušava se u Višem sudu u Zrenjaninu. On je danas ranije sproveden i saslušava ga tužilac. 

Zlatić je, kako piše Blic, ispričao da se "oseća užasno" i da se kaje zbog svih ljudi. Rekao je i da bi  i da bi "menjao svoj život za njihove".

Kada ga je tužilac upitao o Dijani, bivšoj supruzi, Zlatić je rekao da "nije hteo da je ubije". 

- Nisam hteo da ih ubijem. Hteo sam da uplašim Dijanu. Jojića sam hteo da ponizim, da mu priđem i kažem mu da klekne i da ga udarim kundakom u glavu i nateram da me moli kako bih ga ponizio - rekao je Zlatić, prenosi Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aerosmith

    3. jul 2016 | 17:12

    kakav bolesnik,kakva kukavica,kakav bednik i slabic.ostavio dete bez majke i pecat stavio dozivotno rodjenom detetu da mu je otac visestruki ubica.i ostavio roditelje i decu i ostalih ubijenih neutesne u svom bolu dok su zivi.kakav monstrum gospode boze

  • ooo

    3. jul 2016 | 15:32

    Kakva laz, zasto je onda odmah krenuo da puca i unapred rekao sve cu da vas pobijem. Planirao je, kako nije, samo mu je neko savetovao da promeni plocu

  • PREKO

    3. jul 2016 | 17:10

    Pa zasto ih nije samo uplasio kad je tako planirao? Ma to je kukavica koja ce sad na sve moguce nacine probati da se opravda. Ne bi bilo prvi put da zrtvu proglase krivom sto je zrtva, a krvniku pruze puno razumevanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA