UŽASNO SAZNANJE POSLE MASAKRA U ŽITIŠTU: Dijana Zlatić i Stevan Jojić PLANIRALI VENČANJE!?

Veza je trajala nekoliko meseci, a uoči tragedije proveli su vikend u Aranđelovcu

  • 82

Žrtva masakra u Žitištu, a ujedno i dečko Dijane Zlatić čiji muž je počinio nezapamćen zločin, Stevan Jojić bio je na privremenom radu u Švedskoj, a nameravao je tamo da povede Dijanu i njenog sina. 

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO CELU SRBIJU: Potresne slike iz Žitišta, posle masakra u kafiću Makijato (FOTO)

Uoči tragedije Stevan Jojić i Dijana Zlatić proveli su vikend u Aranđelovcu, prenose novosti.rs.

Prijatelji Stevana Jojića (40), tragično nastradalog Žitištanina, koji je godišnji odmor provodio u rodnom mestu, ispričali su za “Novosti” da je planirao venčanje sa Dijanom Zlatić. Veza je trajala nekoliko meseci, a uspostavljena je nakon njene rastave sa Sinišom Zlatićem. Isprva su se viđali tajno, a u poslednje vreme izlazili su javno. Uoči tragedije, proveli su zajednički vikend u Aranđelovcu, a zajedno sa Dijanom, Stevan je nameravao da povede u Švedsku i njenog 8-godišnjeg sinčića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Međutim, otac Siniša Zlatić nije hteo ni da čuje da potpiše saglasnost za putovanje i otvoreno je iznosio da mrzi to što se Dijana druži sa “Šveđaninom”, kako je u društvu nazivao Jojića.

Siniša Zlatić (38) je u subotu u ranim jutarnjim satima ubio bišvu suprugu Dijanu Zlatić (30) i još četvoro gostiju kafića “Makijato - Jovanu Popović (21), Stevana Jojića (40), Vladimira Mijatovića (40) i Vladimira Kosovića (36), a ranio 23 ljudi.

Stevan će biti sahranjen danas, kao i njegov vršnjak Vladimir Mijatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EvoneznambogUmi...

    4. jul 2016 | 16:26

    Devojka je, verovatno, trazila luksuz i dobrostojeceg, posto su i bivsi i sadasnji sa dubljim dzepom... Ali, to sad nije ni vazno, nje nema.. Ali, devojke moraju da shvate da su muskarci poceli da naplacuju zenama svoj novac! Cim vide da zena gleda u pare, krece psiho-fizicko maltretiranje, ili samo fizicko, ljubomorne scene su svakodnevne jer predje u patoloski oblik ljubomore... Ni jedna veza ne prodje na kraju bez toga... I onda se zale kako su se jedva izvukle od "ludaka", sto u ovom slucaju nije uspelo, nazalost... Koren cele situacije nije samo ljubomora vec "kule i gradovi" koje joj je obecao da bi se udala za njega... I da me neko ne shvati pogresno, ne pricam iskljucivo o ovom dogadjaju i njihovoj vezi jer su samo jedni u nizu, vec uopsteno, ono sto jeste.. Ne branim nikog a ni ne kudim, vec skrecem paznju da se danas za partnera bira osoba koja je cista sa mozgom! Ne partner ili partnerka (posto je sve vise muskih sponzorusa) sa dubokim dzepom! Nerode, pare dodju i odu, one su za trosenje I KAD SE DESI OVO STO SE DESILO DIJANI, NE VREDE NISTA I NISTA NE POMAZU! Miran i skladan zivot sa normalnim partnerom je bolji nego luksuz sa psihopatom! AMIN!

  • moj pogled

    4. jul 2016 | 17:31

    Ne znam da li je teze citati clanke ili pojedine komentare. Sto vise pojedinih komentara ubici na ruku; psihicki bolestan i plus pijan (sto znaci da u trenutku masakra nije odgovoran za svoje postupke). Jos malo pa ispade on pacenik. Uz malo boljeg advokata , eto njega na ulici gde slobodno seta.

  • Cobi |

    4. jul 2016 | 16:14

    Decka moze da ima devojka, a ne razvedena zena, dete od osam godina spava kuci kod bake i deke a mama pije kafu u pola dva ujutru sa "deckom", da li vam je sada jasno zasto su pored "super mame" izgunuli nesrecni ljudi. Procitajte clanak vise puta pa odlucite kako cete oceniti ovaj komentar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA