SREĆKO M. JE IZBO RADNIKE OBEZBEĐENJA U KAFIĆU, a sada mu preti najstroža kazna!

Srećko je isprva bio osumnjičen za ubistvo u pokušaju, ali nakon prikupljanja informacija o ovom događaju, delo je prekvalifikovano u pokušaj teškog ubistva

  • 14

Srećko M. (21), koji je u nedelju oko dva sata izjutra u niškom kafiću “Klinika” u Tvrđavi izbo nožem radnike obezbeđenja Miljana T. (33) i Stevana S. (23) odgovaraće za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora od 40 godina.

KRVAVI OBRAČUN NOŽEVIMA U NIŠU: Dvojica mladića izbodena u kafiću "Klinika"

Kako je Telegrafu potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu, Srećko je isprva bio osumnjičen za ubistvo u pokušaju, ali nakon prikupljanja informacija o ovom događaju, delo je prekvalifikovano u pokušaj teškog ubistva.

Kvalifikatorne okolnosti za teško ubistvo u ovom slučaju su bezobzirna osveta i namera da se života liši više lica – precizirao je osnov za prekvalifikaciju dela Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Kako saznajemo, Srećko je kritične večeri uznemiravao goste kafića pa je obezbeđenje pokušalo da ga izbaci. Njega je to uvredilo što je bio motiv za krvavi napad, zbog čega su se stekli osnovi da se delo kvalifikuje kao pokušaj ubistva iz bezobzirne osvete.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Miljan T. je tada zadobio ubod u rame a Stevan S., inače sin vlasnika agencije za obezbeđenje uboden je u grudi i stomak i sa povredama opasnim po život zbrinut je u niškom Kliničkom centru.

Kako saznajemo, Srećko je pred organima gonjenja negirao nameru da ubije dvojicu radnika obezbeđenja. Tvrdio je da su oni njega tukli, a da se uopšte ne seća da je potegao nož.

Srećko je i ranije bio nasilan, a poslednji incident u kojem je učestvovao je masovna tuča koja se 11. juna dogodila u kafiću “Bir Buk”. Protiv njega je zbog toga podneta krivična prijava u redovnom postupku i to za nanošenje lakih telesnih povreda i za učestvovanje u tuči.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom za pokušaj teškog ubistva danas je određen pritvor do 30 dana.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dziber iz beograd

    4. jul 2016 | 21:23

    Njega treba osuditi dozivotno, veoma je rizicno takve pustati na slobodu cak i posle 40 godina.

  • zdravko

    5. jul 2016 | 14:25

    Ovo mu je već 5-6 delo da nekog izbode ili iseče nožem,i nikom ništa.

  • Qqq

    4. jul 2016 | 19:50

    Eto njega max. za 30 dana na slobodi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA