MANIJACI HARAJU SPLITOM: Napiju i nadrogiraju devojke, pa ih onda SILUJU!

Gradske vlasti su naredile da se devojke pregledaju kako bi se ustanovilo imaju li povrede koje bi se mogle povezati sa nasilnim polnim činom

  • 12

Splitskoj policiji prijavljena su dva nova slučaja silovanja, najpre je to učinila 25-godišnja Kanađanka, a jutros 18-godišnja Austrijanka, dok je njena 21-godišnjica sugrađanka prijavu podnela pre par sedmica, preneo je portal Index.hr.

Kanadska državljanka je policiji ispričala da se probudila u Žrnovnici u društvu nepoznatog muškarca. Rekla je da ne zna je li silovana, ali slučaj je prijavila.

DROGIRALI SU ME I SILOVALI: Bivša manekenka otkrila mračnu stranu svog posla! (VIDEO)

Seća se, rekla je, da su joj ponudili prevoz sa Bačvica, ali da je umesto u iznajmljenom apartmanu završila sedam kilometara dalje u Žrnovnici.

Sumnja da su je drogirali i silovali, a policija će, kako se navodi, pokušati da utvrdi šta se zaista dogodilo.

Jutros je svoj slučaj prijavila 18-godišnja Australijanka koja je policiji ispričala da je bila u disko-klubu na Supetru, a da je s jednim mladićem završila na plaži.

Kaže da su je držala dvojica, a da ju je on silovao. Iznela je, kako nezvanično saznaje ovaj portal, nekoliko varijanti događaja.

Naređeno je da se devojke pregledaju kako bi se ustanovilo imaju li povrede koje bi se mogle povezati sa nasilnim polnim činom.

Foto - Ilustracija: Pixabay Foto - Ilustracija: Pixabay

Pre samo par sedmica silovanje je splitskoj policiji prijavila i njena 21-godišnja sugrađanka, koja je kao počinioca navela 25-godišnjeg Britanca u Hvaru.

Njemu je oduzet pasoš s obavezom javljanja policiji, a ona je pak nastavila letovanje van Hrvatske.

Index.hr konstatuje da ovakvi slučajevi nisu novost.

Tokom svake sezone na splitskom području bude po nekoliko ovakvih prijava, navodi se i podseća da je ranije 18-godišnja Norvežanka prijavila trojicu mladih Australijanaca za silovanje u splitskom klubu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

U zatvor nisu išli, platili su joj 20.000 evra i vratili se u domovinu.

Takođe prošle godine je silovanje na jahti kod Hvara prijavila 21-godišnja Britanka, a počinioci su 23-godišnji Saudijac i 33-godišnji Jemenac takođe su se nagodili tako što su platili određeni novčani iznos i izbegli zatvorsku kaznu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija Čvorović

    4. jul 2016 | 18:47

    Fin neki svet, pravi "europski" gradić! Da neće sada Srbe da optuže da siluju devojke po Splitu?Oni su dobri i fini, to njima nikada ne bi na pamet palo.Otkud oni!?Pa, zar su njihovi preci:ante pavelić, andrija artuković, jure francetić...

  • Šopošnjikov

    4. jul 2016 | 19:02

    TEKOVINE EUROPSKE CIVILIZACIJE

  • Laki pravoslavac

    4. jul 2016 | 18:38

    Evropska drzava.. srbijo idi ka rusiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA