≫ 

IVANA VEMIĆ (15) PRONAĐENA SA DEČKOM, PA OPET NESTALA: Porodica u očaju, potraga se nastavlja (FOTO)

- On ima 30 godina, ima i ženu, kao i krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, a ona 15 godina - očajan je Ivanin otac Dragan

  • 73

Ivana Vemić (15) je nestala iz porodične kuće u noći između subote i nedelje. Prema tvrdnjama njenog oca, ona je večeras nađena u Novom Sadu, sa dečkom, ali je nakon kratkog vremena, opet nestala.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Ivana je u subotu tokom dana bila sa rođakom u gradu, posle čega je došla kući.

- Rođaka je javila njenom ocu da je Ivana stigla kući, čak ju je i videla kad je ušla u kuću. Međutim, posle kratkog vremena, otac je shvatio da ona više nije u kući i da je nestala - priča ovaj sagovornik.

Navodno, Ivana je bila u vezi sa problematičnim momkom, pa se proverava da li on eventualno ima veze sa njenim odlaskom od kuće.

Nakon što je porodica videla da je nema, na društvenim mrežama objavljen je apel u kojem se moli da se javi bilo ko, ko ima neke informacije o Ivani.

NESTALA IVANA VEMIĆ (15): Vraćala se iz diskoteke, a od tada joj se gubi svaki trag!

Policija je Ivanu locirala u Novom Sadu, a ona je otišla sa momkom. Njen otac Dragan kaže da je pošto ju je policija našla, ona ponovo nestala.

Foto: Facebook/Ivana Vemic Foto: Facebook/Ivana Vemic

- Nađena je, ali ih policija nije zadržala dok ja dođem po nju sa socijalnim radnikom, već ih je pustila prvo da ručaju i da polako krenu, a oni su ponovo nestali. On ima 30 godina, ima i ženu, kao i krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, a ona 15 godina. Ivana kod nas ima sve. Ne mogu da verujem da se ovo dešava - rekao je njen otac Dragan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danas

    5. jul 2016 | 00:02

    Bas zato sto ima sve , tako se i ponasa . Veliki broj dijece s prostora bivse Jugoslavije ,, , raspusten je i bezobrazan , a u mnogome su krivi sami roditelji . Moslim da im je i previse slobode dozvoljeno , a apsolutno nikakve obaveze i odgovornost nemaju .

  • ema

    5. jul 2016 | 00:26

    Strasno,nadam se da ce kuci doci ziva I zdrava. Ali,pobogu sta ona trazi sa starijim I ozenjenim covekom?Sta ce ona u diskoteku.Tek joj je 15...

  • Milan

    5. jul 2016 | 00:03

    Kako je u ovakvim slucajevima potrebno prevaspitavanje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA