"POBIO SAM IH KAKO BIH DOKAZAO DA NISAM SLABIĆ I DA SE SPASIM BRUKE": Ovo su prve reči Siniše Zlatića u policiji!

- Evo, sada više niko neće da mi se smeje da mi je žena kurva. Sad svi plačete i žalite je, a pre neki dan ste se smejali - ispričao je u neposrednom razgovoru s policajcima Siniša Zlatić

  • 68

U masakru u Žitištu, Siniša Zlatić je u kafiću "Makijato" ubio petoro ljudi, dok je ranio 20, a prema prvim navodima povod je bila ljubomora zbog bivše žene Dijane Zlatić.

Policiji se pravdao da je to uradio kako bi pokazao da je "pravi muškarac", i da nije mogao da prihvati činjenicu da ga je žena ostavila i povela dete sa sobom, zbog čega su mu se podsmevali prijatelji i rodbina.

Oni su ga stalno podrugljivo pitali: "Jel' znaš gde ti je žena?", piše Srpski Telegraf.

"SINIŠA JE IMPOTENTAN": Komšinice otkrivaju tajnu monstruma iz Žitišta

- Stalno su mi pričali gde je Dijana i s kim je. Sprdali su se sa mnom i podsmevali mi se. Prođu pored mene i podnesu mi "izveštaj" gde su je videli. Svi su pričali za nju najpogrdnije stvari, da je s ovim, da je s onim, da to nikad ne radi prava majka, da je ku*va - bile su prve Zlatićeve reči policajcima neposredno posle masakra.

On je dalje dodao da su mu se prijatelji smejali i govorili da su na njegovom mestu, tako nešto nikad ne bi dozvolili.

Foto: Facebook/Dijana Zlatic Foto: Facebook/Dijana Zlatic

- Evo, sada više niko neće da mi se smeje da mi je žena kurva. Sad svi plačete i žalite je, a pre neki dan ste se smejali - ispričao je u neposrednom razgovoru s policajcima.

Prema procenama psihologa, on je ovaj zločin izvršio zbog povređene sujete i upravo zato je birao da krvavi pir izvede pred ovoliko ljudi, kako bi pokazao da nije slabić.

"JEDNOM IZAŠLA SA STEVANOM I TO JE KOŠTALO ŽIVOTA": Komšije otkrivaju ISTINU o ubijenoj Dijani!

- On je čak priznao i svom ocu Radoslavu da je ubio Dijanu kako bi sve, kako je rekao, spasao bruke. Smatrao je da ga bivša žena bruka jer ima malo dete, a viđa se s drugim. Rekao je da Dijana sramoti i njega i sina i da ju je zato ubio - kaže izvor iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    6. jul 2016 | 08:24

    Ma daj skinite mi ovog ubicu i sram od muškarca sa naslovnih strana.Sta me briga sta on sada izjavljuje.Svaki dan ubistva žena od ovih beznadežnih slucajeva pa pobrinite se za tu temu.Pravi muškarac je zaštitnik i jak psihički a ne samo fizički.

  • Gagarin

    6. jul 2016 | 09:17

    Stari.trebao si da pobiješ te što su te pitali gde ti je žena.....vidiš.stari.oni su zabadali nos u tvoj život.umesto da su radili na sebi.mogli su da idu na kurs engleskog.komjutera.kuhara.feng šuia i sl.....ali.oni su te s tim pitanjem postrekivali na ubistvo....epilog.ti ležiš kao kukavac u prdekani.misleći da si bio hrabar.ubio si ljude bez oružja koji nisu mogli da se brane a ti što su te pitali gde ti je "bivša" žena.imaju svoje živote.piju.slobodni su.danas te ni ne spominju.peku roštilje.debeli su.napuhani i sretni.jer si zatvoren.jer da izadješ.možda bi porokao njih pa sebe.....naravoučenije iz pesme Zabranjenog Pušenja - ko igra za raju i zanemaruje taktiku.završio je karijeru o nižerazednome ratniku.....razočarao si me.umesto da si oslobodio Knin i Prištinu s automatskom.ti si pobio nenaoružane ljude....objavi ovo administratore

  • mici

    6. jul 2016 | 08:53

    E sad si postao junacina i ponosno ribaj daske na wc soljama i podove u svom novom domu!Dace Bog dozivotno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA