≫ 

NESREĆA NE NAPUŠTA ŽITIŠTE: Još jedna tragedija, Sašinog brata izdalo srce

Iako je Hitna pomoć brzo stigla, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Događaj je potvrdio predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević. Izrazio je saučešće familiji, ali i protest zbog neetičkog ponašanja predstavnika medija koji izveštavaju o tragediji u Žitištu

  • 1

Smrt koja se nadvila nad Žitištem zbog prošlonedeljnog masakra u kafiću „Makijato“, kada je pomahnitali Siniša Zlatić iz automatske puške usmrtio petoro ljudi, u četvrtak je uzela novu žrtvu.

POTRESNO: Laza još uvek ne zna da je njegov sin Saša dobio METAK u kičmu u krvavom MASAKRU u Žitištu! (FOTO)

Srce je izdalo Srđana Stanarevića (49), brata od strica Saše Stanarevića, mladića koji je u masakru teško ranjen u kičmu i nalazi se na odeljenju intenzivne nege Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“ u Beogradu, prenose Večernje Novosti.

Srđan je žitelj Ravnog Topolovca, a u četvrtak posle podne čoveku je puklo srce!

ŠOKANTNO SAZNANJE O MONSTRUMU IZ ŽITIŠTA: Siniša Zlatić švercovao oružje?

Iako je Hitna pomoć brzo stigla, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Događaj je potvrdio predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević.

ZLATIĆ PLANIRAO ZLOČIN: Monstrum već hteo SNAJPEROM da ubije Dijanu i njenog dečka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barbara

    8. jul 2016 | 07:30

    Krajnje je vreme da se uvede smrtna kazna i pooštri krivični zakonik. Presmešne su kazne koje dobiju monstrumi poput ovog iz Žitišta. sačuvaj bože kakvih maloumnika ima.To su u stvari kukavice i slabići-nije mogao muški da podnese poraz.Da je majmun išta valjao, ne bi ga žena ostavila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA