≫ 

LUDILO NA GRANICI: Sakrili DROGU u gaćama, brushalteru i jastuku!

Marihuana i ekstazi su pronađeni prilikom redovne kontrole na ulazu u Srbiju, kada je detaljno pregledan automobil „Subaru“ makedonskih registarskih oznaka, kojim su putovali državljanin Turske i srpska državljanka iz Vranja

  • 1

Na graničnom prelazu Preševo su prethodnih dana, u nekoliko navrata, otkrivene male količine droge skrivene na neobičnim mestima. Carinici su danas u donjem vešu jednog putnika i grudnjaku njegove saputnice otkrili tri grama marihuane i 61 tabletu sintetičke droge ekstazi.

POKUŠAO DA PROŠVERCUJE 220 LITARA NAFTE: Carinici razotkrili krijumčara iz Novog Pazara (FOTO)

Marihuana i ekstazi su pronađeni prilikom redovne kontrole na ulazu u Srbiju, kada je detaljno pregledan automobil „Subaru“ makedonskih registarskih oznaka, kojim su putovali državljanin Turske i srpska državljanka iz Vranja.

Tada je kod muškarca u donjem vešu pronađeno dva grama marihuane, a žena je u grudnjak sakrila najlonsku kesicu, u kojoj su bili 1 gram marihuane i 61 tableta ekstazija. Oboje su u izjavama napisali da su drogu za lične potrebe kupili od nepoznatih osoba u Skoplju i Štipu.

REKLI SU DA NEMAJU NIŠTA: A onda su se policajci zgranuli kada su videli šta imaju u kolima!(FOTO)

Pre dva dana se na istom graničnom prelazu dogodio sličan slučaj, kada je u jastuku, koji se nalazio u prtljažniku automobila makedonskih registarskih oznaka pronađeno četiri grama marihuane i 10 tableta ekstazija. Makedonski državljanin je na sličan način objasnio prisustvo narkotika u svojim kolima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoje vrati se

    8. jul 2016 | 17:00

    To su mogli da poduvaju od preseva do beograda. Svaka cast milicijo,ozbiljne zverke ste maznuli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA