≫ 

Ovo je MONSTRUM koji je hladnokrvno silovao, pa ubio trogodišnju devojčicu! (FOTO)

Majka je oko 21 sat primetila da deteta nema na proslavi krštenja bratanca ubice, posle čega je krenula potraga za devojčicom. Napadač je prema prvim informacijama silovao devojčicu, ubio je, ostavio njeno beživotno telo i oprao krvavu odeću u reci Timok i krenuo nazad na proslavu rođendana

Devojčica A. S. (3) iz zaječarskog sela Vratarnica sinoć je silovana, pa ubijena pesnicama i kamenjem.

Ovaj monstruozni zločin počinio je Vladislav R. (28), koji je u policiji priznao delo, a beživotno telo nesrećne devojčice pronađeno je unakaženo!

MONSTRUM S ROĐENDANA ODVEO DEVOJČICU (3), PA JE SILOVAO: Jezivi detalji nezapamćenog zločina u Zaječaru!

Majka je oko 21 sat primetila da deteta nema na proslavi krštenja bratanca ubice, posle čega je krenula potraga za devojčicom. Napadač je prema prvim informacijama silovao devojčicu, ubio je, ostavio njeno beživotno telo i oprao krvavu odeću u reci Timok i krenuo nazad na proslavu rođendana.

STRAVIČNO: Srpsku policiju užasnulo unakaženo telo silovane devojčice (3), monstrum UHAPŠEN!

Foto: mup.gov.rs Foto: mup.gov.rs

HOROR U ZAJEČARU: Silovao devojčicu (3), pa je ubio PESNICAMA I KAMENJEM!

Kako je rekao Vladimir Rebić, v.d. direktora policije, ljudi koji su bili na rođendanu policiji su izrazili sumnju da je za devojčicin nestanak odgovoran Vladislav R. iz tog naselja, koji je i ranije bio problematičan, jer su primetili da je i on nestao sa proslave.

Kako su nam rekli meštani sela Vratarnica, devojčica je bila na proslavi krštenja bratanca Vladislava R. odakle ju je on i odvukao i ubio.

Beživotno telo devojčice pronađeno je oko 600 metara od kuće u kojoj je bila na rođendanu, u blizini spomenika.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mario

    10. jul 2016 | 12:10

    Prokleti izmetu nadam se da ces krepat vrlo brzo u zatvoru

  • joca

    10. jul 2016 | 12:36

    Da vam je znati kako dočekaju zatvorenici ovakve u svoju okolinu, a koliko čuvari lako skrenu pogled za takve. Život mu je upravo postao pravi bukvalni pakao, nadajmo se da će dugo da traje.

  • džordž

    10. jul 2016 | 13:31

    možda je ovo što mislim za srednji vek ali trebalo je monstruma da linčuju i razapnu za primer..kakva crna policija i sud,za takve ne postoji adekvatna kazna i suđenje !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA