≫ 

OSMEH KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Dok je silovao malu Anđu (3), javio se ocu na telefon! U pozadini se čuo VRISAK!

- Svi ga u selu znaju kao radnog, vrednog. Na veselju je bio normalan, veseo, Anđeliju je nosio na ramenima, igrali su se - ispričao je otac monstruma za Telegraf

  • 56

Zločin koji se sinoć dogodio u selu Vratarnica nadomak Zaječara, kada je devojčica A. S. (3) silovana, pa stravičmo ubijena, potresao je celu Srbiju, a monstruozni zločin počinio je Vladislav R. (28), čiji je otac ekskluzivno za Telegraf ispričao detalje iz života svog sina.

Ovo je mesto na kojem je monstrum silovao, pa krvnički ubio bespomoćnu Anđelinu (3)! (FOTO) (VIDEO)

Ubica je u selu Vratarnica živeo sa ocem Nenadom, babom Malinom i deda Ljubom, koji su ga ujedno i odgajali.

- Vladica je na veselju bio normalan, veseo, Anđeliju je nosio na ramenima, igrali su se - rekao je unezverni otac ubice Nebojša Rajković i dodao da je Vladica tog dana popio nekoliko špricera.

Foto: Telegraf, novosti.rs Foto: Telegraf, novosti.rs

STRAŠNO: Krvnik koji je silovao devojčicu (3) priznao da je UBIO ŽENU, koju još uvek traži cela Srbija?

- Svi ga u selu znaju kao radnog, vrednog. Tog jutra je pomagao da se peče prase i jagnje. Nebojša je pokušavao da ga dobije na telefon, prvi put se javio i rekao da je došao kući do toaleta, a već sledeći put, oko 22 časa, čuo se dečji vrisak i kartica više nije bila u funkciji. Ispostavilo se da Vladica nije ni dolazio kući, a kasnije su samo zatekli njegov mokar šorts i majicu na žici - ispričao je Nebojša.

- Vladica je teške naravi kada popije. Uglavnom je noću vozio traktor, išao u njive, kosio i orao. Viđao se sa komšinicom D. N., koja nije udata - ispričao je Rajković, te objasnio da je Dragana devojka za čiji je nestanak među osumnjičenima bio njegov sin, ali dodaje kako je on ipak prošao na poligrafu.

Ekipa Telegrafa došla je u posed fotografije koju je ubicin otac imao u svom mobilnom telefonu.

Foto: Lična arhiva Foto: Lična arhiva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesmajnik

    10. jul 2016 | 16:12

    Da u zatvoru doživiš sudbinu svoje žrtve je najmanje što to želim!

  • dzoni

    10. jul 2016 | 16:06

    "Osmeh koji ledi krv u zilama"? A kome ledi krv u zilama? Deci od tri godine.. Rastavio bih ga od zivota kunem se u sve najmilije.

  • victoria

    10. jul 2016 | 16:11

    Sve je to posledica pogresnog vaspitanja i gledanja pornografije. Psihopata koji misli samo na svoje sebicne zelje.Adekvatna kazna je da bude sto duze u zatvoru i da svi tamo znaju zasto je tu. Smrtna kazna je preblaga za ovakav zlocin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA