BRUTALNA PODVALA VOZAČIMA U SRBIJI: Otvorio je prvu pomoć i nije mogao da veruje šta je pronašao unutra (VIDEO)

Dejan je doživeo manju nezgodu na poslu i hteo da je da iskoristi pribor iz prve pomoći kako bi sanirao svoju ranu, ali je usledio šok

  • 19

Kad vam zatreba komplet prve pomoći iz auta, vi ga otvorite u nadi da ćete sanirati posekotinu, kad tamo... Sve osim onoga što vam treba!

Dejan je doživeo manju nezgodu na poslu i hteo da je da iskoristi pribor iz prve pomoći kako bi sanirao svoju ranu. Međutim, kada ju je otvorio, u pakovanju na kojem piše "trouglasta marama" našlo se nešto što liči na sunđer umotan u parče papira.

Misleći da je neka greška u pitanju, on je krenuo da otvori zavoj, ali je u njemu našao komad sunđera umotan u papir i zalepljen izolir trakom.

Tu nije kraj, pogledajte u videu šta se sve nalazilo u pakovanju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja78+

    10. jul 2016 | 21:51

    Gde god da je kupljeno ovo je JADNO!I zašto je dozvoljeno da ovo može da se kupuje bilo gde?DRŽAVO?

  • Dexy76

    10. jul 2016 | 21:00

    Mislim da ovo negde na buvljaku kupljeno :-) i onda mu drzava kriva sto nije hteo da plati 500 din vise.izvini prijatelju sam si kriv! Ne kupujte medicinske stvari svuda nego gde treba! U Apotekama!!! Pozdrav :-)

  • Vlajko

    10. jul 2016 | 20:46

    Evo sta mi placamo a sta nam prodaju, zahvaljajuci novom zakonu kojim smo obavezni da imamo kutiju prve pomoci u auto, bas lepe reci na kraju ovog snimka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA