"ANĐA ME JE VOLELA, I JA NJU, ZAJEDNO SMO IŠLI U ŠETNJE. JA SAM JE UBIO": Ovako je izgledalo PRIZNANJE MONSTRUMA iz Vratarnica!

Čim je zašao u mrak, prema dosadašnjoj istrazi, bacio ju je pored puta, svukao joj donji deo odeće i silovao je. Iživljavanje monstruma trajalo je 45 minuta

Vladica Rajković (28) je silovao, pretukao i usmrtio trogodišnju Anđelinu Stefanović u selu Vratarnica kod Zaječara. Saslušanje Rajkovića u policiji nije trajalo dugo, jer je ubrzo priznao da je ubio dete.

- Anđelina me je volela. Poznavali smo se dobro. Zajedno smo išli u šetnje... Ja sam je ubio - rekao je Vladica Rajković na saslušanju.

Prema priznanju datom policiji, mostrum se najpre igrao sa Anđelinomi ostalom decom. Zatim je uzeo devojčicu za ruku i poveo je ka napuštenom delu ulice, gde je potpuni mrak i šuma. Devojčica se nije protivila, ispričao je, već ga je samo kratko pitala:

- Čiko, gde me to vodiš? - upitala je devojčica, na šta joj je Rajković odgovorio:

- Na jedno mesto, polako, videćeš.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Policija pretpostavlja da mu je devojčica verovala jer joj je bio komšija i jer je do tada prema njoj bio dobar. Čim je zašao u mrak, prema dosadašnjoj istrazi, bacio ju je pored puta, svukao joj donji deo odeće i silovao je. Iživljavanje monstruma trajalo je 45 minuta. Devojčica je bila nemoćna, Rajkovića je uspela samo jednom da ogrebe po vratu.

UBICA ANĐINOG UJAKA DOVEO NA 30 METARA OD MESTA ZLOČINA: A onda ga je brutalno slagao! (FOTO) (VIDEO)

U jednom trenutku, Rajković se čak i ocu javio na telefon. Prema njegovom priznanju, koje je zaprepastilo i najiskusnije policajce, dete je sve vreme vrištalo. ali je niko nije čuo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ne znam zbog čega sam je posle ubio. Uplašio sam se da će ispričati nekome šta se dogodilo. Udarao sam je pesnicama i kamenom koji je bio pred. Ostavio sam je, ustao i otišao - ispičao je monstrum.

"OVO ZDRAVA OSOBA NE BI MOGLA DA URADI, BOLJE DA GA NE VIDIM VIŠE": Oglasio se otac KRVNIKA! (FOTO)

Koliko se ubica iživljavao, govori i činjenica da roditelji nisu mogli da prepoznaju Anđelinino lice već su je identifikovali po odeći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    11. jul 2016 | 00:56

    Ne verujem sta sam ovde procitao...majke mi, ovo mora da je neka sala. Pa ovo ne bi uradio najveci psihicki bolesnik. Sta je bre ovo??? Ovo je prokleta zemlja, majke mi. Tacno nam se sve vraca. Pa kako moze dete da tako monstruozno ubije i sve to da radi, ne mogu da napisem sta... Pa ako citate vi koji imate slicne misli kao.ovaj monstrum,.ljudi prijavite se u ustanovu, ispricajte sve sto vam je u glavi, ubijte se, samo nemojte ovo sto je ovaj uradio

  • maki28

    11. jul 2016 | 00:57

    45 minuta. Debil dabogda te 45000 puta siluju u zatvoru

  • Citalac

    11. jul 2016 | 09:50

    Molim novinsku agenciju "Telegraf" da pokrene peticiju da se vrati smrtna kazna ili dozivotna zatvorska kazna bez mogucnosti pomilovanja za ovakve slucajeve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA