≫ 

OVDE SU PITBULOVI ZAKLALI ĐURAĐA MARČETU (84): Dedica se do poslednjeg daha borio sa zverima!

Stravična nesreća dogodila se u Petrovaradinu oko 05.30. u ulici Bukovački put. Psi su iz kuće R.M. pobegli i ušli kod komšije Đurđa Marčete (84) i rastrgli ga

  • 13

Dva krvoločna pit bula pobegla su rano jutros iz dvorišta i rastrgla komšiju Đurđa Marčetu (84).

HOROR NA PETROVARADINU: Dva razjarena pit bula zaklala starca!

Stravična nesreća dogodila se u Petrovaradinu oko 05.30. u ulici Bukovački put. Psi su iz kuće R.M. pobegli i ušli kod komšije Đurđa Marčete (84) i rastrgli ga.

HOROR U PANČEVU: Pitbul i staford izujedali Jovanu Uvalin i ZAKLALI JOJ PSA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

- Lekarska ekipa je po dolasku na lice mesta zatekla tada neidentifikovanu stariju mušku osobu i mogla je samo da konstatuje smrt - rekli su u Hitnoj pomoći.

Razbacane i krvave kante i cigle u dvorištu kuće svedoče o tome da se nesrećni starac do poslednjih atoma snage borio sa pobesnelim zverima.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Google Street View Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Google Street View

Okolnosti pod kojima se nesreća dogodila nisu poznati. Policija ja odmah izašla na mesto događaja i vrši uviđaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    11. jul 2016 | 12:32

    Gde su sad paro-perači iz raznoraznih udruženja ta zaštitu životinja.....veća bre prava ima ker nego čovek! !

  • Dražo

    11. jul 2016 | 20:35

    Krivična prijava za ubistvo protiv lica koji je držao ove pse . Neko mora biri odgovoran za ovo. Kakvi su to psi, kako i zašto su dresirani, kako ih je vlasnik čuvao. Svi koji imaju ovakve pse moraju biti registrovani u policiji kao da poseduju oružje. Da li imaju uslove da drže takve pse i moraju biti upoznati sa rizikom šta takvi psi mogu da urade i kakva je odgovornost i kazna za vlasnika. Psi koji nisu registrovani, čipovani i ako se ne vode redovno kod veterinara ili ukoliko veterinarska inspekcija utvrdi nepravilnosti kod vlasnika prilikom kontrole takvi psi se vode u prihvatilište i dalje po proceduri. Tel veterinarske inspekcije u svakom mestu da građani mogu da prijave nesavesne vlasnike kojii vode ovakve pse bez pividca ili zaštitne korpe , ili ako vide ovakve pse da se kreću bez nadzora da prijave kako bi bili uklonjeni sa ulice u prihvatilište. Kategorizacija opasnih pasa, uslovi za držanje , obuka vlasnika, pa tek onda držanje ovakvih pasa ! Ako se hoće može se samo je pitanje imaju li nadležni volje da ovo reše !

  • kalibar .45

    11. jul 2016 | 12:27

    kalibar .45 moze da obori svaku zver na zemlju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA