TRAGEDIJA KOD KAĆA: Vozač teretnjaka prešao u suprotnu traku i stradao na licu mesta!

Kolima Hitne pomoći svo troje povređenih 'iz putničkog automobila, prebačeni si u Urgentni centar KC Vojvodine, gde su im konstantovane teške povrede

  • 0

Zoran F. (51) iz Novog Sada izgubio je život u teškoj saobraćajnoj  nesreći koja se dogodila na putu Novi Sad - Zrenjanin, u blizini Kaća.

TRAGEDIJA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Na biciklistu naletelo vozilo, ostao na mestu mrtav!

Nesreća se dogodila oko 15 časova, kada je Zoran, upravljajući teretnim vozilom novosadskih registracija, koji se kretao u pravcu Novog Sada, 'iz zasad neutvrđenih razloga prešao na saobraćajnu traku za vozila 'iz suptotnog smera, javlja Kurir.

Podignuta optužnica protiv dvostrukog ubice iz Zaječara

Tom prilikom direktno se sudario sa putničkim vozilom novosadskih registracija, kojim je upravljala J. Ž. (30) iz Đurđeva. U njenom automobilu bilo je još dva putnika M. Ž.(28) i D. A. (48) obojica iz Đurđeva.

IMALI SU NEKI ČUDAN ODNOS: Meštani Vratarnice bili ubeđeni da je monstrum ubio Draganu Stanković (FOTO) (VIDEO)

Kolima Hitne pomoći svo troje povređenih 'iz putničkog automobila, prebačeni si u Urgentni centar KC Vojvodine, gde su im konstantovane teške povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA