BRAT MONSTRUMA NOSI KOVČEG MALE ANĐELINE: Najpotresnija scena na sahrani UBIJENOG ANĐELA! (VIDEO)

Malu Anđelinu Stefanović će sahraniti danas u 15 časova

  • 42
Kovčeg male Anđeline, Zaječar, Anđelina Stefanović, brat ubice Foto: Telegraf

Danas Srbija pati za malim anđelom - Anđelinom Stefanović (3), koju je zverski silovao i ubio Vlajko Rajković (28) u subotu 9. jula u Vratarnici, selu kod Zaječara. Na večni počinak će biti ispraćena danas u 15 časova na groblju u njenom selu.

OVO JE NAJTUŽNIJA SLIKA U SRBIJI: Zašto nam ubijaju decu?

Beli kovčeg s njenim malim telom stigao je u porodičnu kuću, a među onima koji ga nose nalazi se i Perica Rajković, rođeni brat monstruma, koji je kada je čuo šta je njegov brat učinio, poručio:

LELEK PARA NEBO NAD VRATARNICOM: Beli kovčeg sa Anđelininim telom uneli u kuću! (FOTO) (VIDEO)

- Skota treba ubiti! - rekao je on i udario u traktor.

JAOJ LUTKO MOJA, JAOJ ZLATO MOJE: Majku MALE ANĐELINE drže da ne padne dok ide za kovčegom UBIJENOG ANĐELA (VIDEO)

Inače, brat ubice, Perica, od juče pomaže porodici male Anđe oko pripreme za sahranu.

Pogledajte snimak kada unose kovčeg u kuću:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    12. jul 2016 | 12:44

    Komentarisacu samo naslov jer text stvarno ne nogu da procitam jer ne mogu da poverujem. Elem, sto se nalova tice, ubica (ime mu i ne znam) je bolesnik, monstrum ma sam djavo..ali sto se njegove uze familije tice ne mogu da ih krivim. Verovatno od bola, sramote i ko zna cega sve ni oni ne mogu doci sebi. Verovatno je ovaj decko uradio ono sto za njega bilo u tom trenutku ispravno da ne sreconoj porodici bar na neki nacin pomogne i da doznanja da brata ne podrzava. Mada, utehe nema, bol i tuga su preveliki za nas koji smo jos ostali normalni i koji ovo citamo. Reci kako je familiji,komsijama,rodbini nema...tragedija!!!!! Uzas, ostvarenje najgoreg horor filma :( Jedno je sigurno, mali andjeo je medju svojim andjelima i njoj je sad dobro. Pocivaj u miru andjele maleni.

  • Патриота

    12. jul 2016 | 13:20

    Зашто данас није дан жалости на државном нивоу? За овакве видове кривичног дела, подхитно увести смртну казну или 40 година најтеже робије у самици уз кастрацију!

  • skandinavac

    12. jul 2016 | 12:40

    Drzavo Srbijo i ostale pravne institucije pokazite se sada pravedno i primenite "SMRTNU KAZNU" nad krvolocnim sadistom, siledjijom i ubicom! jednostavno ispostujte zahtev njegovog brata koji zahteva da se skot ubije!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA