≫ 

MOGAO JE ISTO TO DA URADI MOJOJ MALOJ LENI: Progovorila baka devojčice (1) na čijem rođendanu je bio MONSTRUM (VIDEO)

Ona kaže da je nije bio strah za svoje dete, jer je dečak od 18 meseci, kao ni za tri dečaka koji su pored Anđe bili jedina deca na rođendanu male Lene, već je za Lenu strahovala

  • 9

Danas je sahrana male Anđeline Stefanović (3), koju je svirepo ubio Vladica Rajković. Ovo je velika tuga za selo Vratarnicu. Porodica, rodbina i žitelji sela su se okupili da isprate anđela na onaj svet.

OVO JE NAJTUŽNIJA SLIKA U SRBIJI: Zašto nam ubijaju decu?

Baka slavljenice Lene (1), na čijem rođendanu se monstrum igrao sa decom, a sa njega je odveo Anđelinu u smrt, kaže da je nije bio strah za svoje dete koje je bilo na rođendanu, jer je dečak od 18 meseci, kao ni za tri dečaka koji su pored Anđe bili jedina deca na rođendanu male Lene, već je za Lenu strahovala.

LELEK PARA NEBO NAD VRATARNICOM: Beli kovčeg sa Anđelininim telom uneli u kuću! (FOTO) (VIDEO)

- Strahovala sam za unuku. Zamislite da je moja ćerka ostavila stricu da je pričuva, mogao je isto ovo i njoj da uradi. Ko bi se nadao ovome - rekla je Radulović za Telegraf.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

MONSTRUM IZ ZAJEČARA PREVARIO POLIGRAF: Dvaput hladnokrvno ubio, a prošao bez problema!

Prema njenim rečima, ubica je malu Anđu nosio na ramenima tokom rođendana, igrao se i sa ostalom decom, ali niko nije mogao da pretpostavi da ce se nešto ovako desiti.

Evo njene ispovesti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mnogo ste jaki

    12. jul 2016 | 15:33

    Ako je ona strahovala unapred, onda su oni u selu znali da je on monstrum.

  • Lena

    12. jul 2016 | 15:27

    Sad su svi progovorili da su sumnjali ili čak znali da je manijak.Kasno za ovu malu devojčicu i za ovu drugu ženu što ih je ubio.Žalosno.

  • Јасмина

    12. jul 2016 | 14:15

    Како то страховала?Па онда су сви знали да је човек поремећен.Поготову породица.Знали су и да је умешан у нестанак комшинице.Па онда су и они делимично криви за ово што се десило..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA