EVO ŠTA ČEKA MONSTRUMA VLADICU RAJKOVIĆA U ZATVORU: Robijaši prete da će ga zaklati!

U pritvorskoj jedinici preksinoć je izbila pobuna kada se pročulo da dovode ubicu male Anđeline

  • 67

U zaječarskom zatvoru preksinoć je preksinoć je izbila pobuna robijaša kada se pročulo da im stiže Vladica Rajković koji je u subotu zverski silovao i ubio malenu Anđelinu Stefanović (3).

NOVA, ŠOKANTNA TEORIJA: Šta povezuje ubistvo u Borči sa zločinima u Zaječaru?

Zatvorenici su, kako piše Informer, zapretili da će zaklati i unakaziti monstruma čim im padne šaka, pa je Vladica zbog velikog bezbednosnog rizika smešten sam u ćeliji i pod strogim je danonoćnim nadzorom stražara.

Rajković je u ponedeljak oko 22.30 sati posle saslušanja u zaječarskom Višem sudu, prebačen u pritvorsku jedinicu opštinskog zatvora. Izvor Informera, koji je jedan od čuvara, kaže da se vest o dolasku Rajkovića brzo proširila među zatvorenicima.

Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf

- Svi su odmah počeli da viču kako će ga ubiti čim ga vide. Neki su čak i zahtevali da Vladicu smeste u njihovu ćeliju da mu oni prirede "dobrodošlicu". Lupali su i vikali da će ga silovati, zaklati... Situacija je bila veoma napeta i mere bezbednosti su bile na najvišem nivou - ispričao je Informerov izvor.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija nisu komentarisali ove navode, ali su potvrdili da je Rajković sam u ćeliji i da je po 24-časovnim nadzorom stražara.

- Odmah po dolasku u zatvorsku jedinicu obavljen je prijem i lekarski pregled. Rajković je miran, normalno jede, spava i pridržava se "kućnog reda". Za sada ne ide u šetnje iz bezbednosnih razloga. Kako mu niko od srodnika nije doneo odeću i sredstva za higijenu, Uprava mu je to obezbedila - saopštili su Informeru iz ove ustanove.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Kriminolog Zlatko Nikolić naveo je za ovaj list da je uveren da će Rajković biti osuđen na 40 godina zatvora, što je maksimalna kazna, i kako će mu zatvorski život biti pravi pakao.

- Svi robijaši će pokušati da mu naude, oni pedofile najviše mrze. Sigurno će biti ugrožen od strane drugih zatvorenika, preti mu prebijanje i nasilje najgore vrste! - naveo je, između ostalog, Nikolić za ovaj medij.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuzna Srbija

    13. jul 2016 | 08:42

    Tako su su isto pricali za onog monstruma sto je ubio malu Tijana. Silne pretnje, a danas ima bolji zivot od pola postenih i casnih ljudi u Srb. Eeee... Srbija mesna zajednica.

  • Milka

    13. jul 2016 | 10:39

    Zivece on kao Tijanin ubica u lukcuzu teretana tv dobra hrana iitd. Pa hrani skota 40god. Pa ce jos biti uvek u medijama kao popularna licnost ?mesto u rudnik uglja u kamenolom sa lancima i okovima da radi?

  • 13. jul 2016 | 15:19

    Zaslužio je najgore i da mu svaki dan bude pakao!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA