MAJKA SVE ZNALA: Preti komšiji koji joj je spasao ćerku od zlostavljanja!

Sead Makalić iz Gojčina kod Kalesije, zahvaljujući kome je iz ropstva spasena 19-godišnja Nemica Karla, svakodnevno dobija pretnje

  • 1

Sead Makalić iz Gojčina kod Kalesije, zahvaljujući kome je iz ropstva spasena 19-godišnja Nemica Karla, nad kojom su se godinama iživljavali članovi porodice Marinković iz zaseoka Karavlasi, svakodnevno dobija pretnje.

Na njega je ljuta i majka zlostavljane Nemice, Kristina Siger, koja se takođe obrušila na Makalića i javno mu pretila.

Miloš Marinković, najmlađi brat Milenka Marinkovića koji je uhapšen sa suprugom Slavojkom zbog zlostavljanja Nemice, navodno je ponudio 50.000 evra za otmicu Makalićevog sina, kako bi mu se osvetio. Osvetu želi i Karlina majka Kristina, koja je besna na Makalića jer je razotkrio ceo slučaj.

Rođak Seada Makalića, Muhamed Makalić iz sela Gojčin, kaže da se Kristina, za koju niko ne zna gde je sve ovo vreme bila, ovih dana pojavila u selu i javno pretila Seadu.

- Zamerila mu je zbog toga što se mešao u njihove porodične odnose i o svemu obavestio policiju. Ta žena je, izgleda, sve znala i odobravala, samo nam nije jasno zbog čega. Sead je na teškim mukama, jer mu prete sa svih strana, ali on kaže da mu nije žao što je razotkrio taj užas. Da nije bilo njega, ko zna koliko bi devojka, koju su Marinkovići zvali Bedina, još živela - kaže Makalić.

Dodaje da je njegov rođak godinama prijavljivao taj zločin, ali mu niko nije verovao u policiji.

- S obzirom na to da je reč o romskoj porodici, govorili su mu: "Ma pusti Rome, znaš kako oni žive". Međutim, Sead je bio uporan i na kraju je uspeo da uslika devojčicu i pruži dokaz da ona stvarno postoji – kaže Makalić.

Majka nesrećne devojke Kristina Siger, kao i ćerka uhapšenih Milenka i Slavojke Marinković, Monika Selent, negirale su sve optužbe o zlostavljanju Nemice, za koju tvrde da se ne zove Klara, nego Bedina. Ipak, obe su potvrdile da su je povremeno tukle.

Kristina je izjavila da je iz Nemačke pobegla jer je njen tamošnji muž "pokušao da siluje Bedin". Kakao je rekla, udala se za Milenka Marinkovića i postala njegova druga žena, a u Karavlasima je imala "dobar život i našla mir".Monika Selent ističe da su i ona i Kristina udarale šamare Bedini.

- Ja sam joj branila da ide sa balijama, zato je ponekad dobila šamar. Sve ožiljke koje ima sama je sebi napravila - rekla je Monika, i dodala da Bedina nikada nije išla u školu, a da su je od policije krili jer je boravila nelegalno u BiH.

Nesrećna Karla polako se oporavlja u sigurnoj kući. Kada je pronađena bila je u izuzetno teškom stanju, sa svega četrdesetak kilograma. Sada je mnogo bolje, počela je pomalo da priča i redovno uzima hranu koja joj je godinama bila uskraćivana. U Kantonalnom tužilaštvu u Tuzli potvrđeno je da se Milenko i Slavojka Marinković nalaze u pritvoru, a da se Karlina majka nalazi pod nadzorom, ali da nije uhapšena.

(Izvor: Press / Foto: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA