FILMSTRIT POD OTVORENIM NEBOM: Predstava "Muškarčine" će oživeti beogradske ulice (FOTO)

Glavna ideja predstave je poruka o slobodi, ličnom ostvarenju i pokušaju da se prevaziđu nametnute društvene norme i očekivanja okruženja da mladići moraju biti "srpski alfa mužjaci", sprečavajući ih da budu ono što jesu

  • 0

Filmstreet letnja pozorišna scena nastavlja svoje putovanje! Ljubitelji vrhunske glume i kvalitetnih pozorišnih komada u petak 15. jula u 20.30h, na Kalemegdanu iza Prirodnjačkog muzeja, moći će besplatno da pogledaju "Muškarčine", eksperimentalnu predstavu o muškosti zasnovanu na ličnim iskustvima mladića, koja je po mišljenju NIN-a jedna od tri najbolje predstave godine.

DUH HOLANDIJE NA FILMSTREET-u: Uzbudljivi avanturistički spektakl na otvorenom

Mladi talenti na simpatičan i duhovit način prenose sopstvena iskustva na sceni, ali sa ozbiljnim pristupom temi. Glavna ideja predstave je poruka o slobodi, ličnom ostvarenju i pokušaju da se prevaziđu nametnute društvene norme i očekivanja okruženja da mladići moraju biti "srpski alfa mužjaci", sprečavajući ih da budu ono što jesu.

BETON MAHALA NA FILMSTREET-u: Intrigantna predstava o ljubavi na otvorenom

Iskrenost i uverljivost pruža publici katarzično iskustvo i izdvaja ovaj komad od ostalih koje možemo videti na pozorišnim daskama.

Filmstreet je ove godine rešio da bogatim filmskim programom obraduje mnogobrojne filmofile i ljubitelje različitih žanrova, ukusa i svih uzrasta. Leto donosi istinsko uživanje sa preko 30 filmskih projekcija i 3 pozorišne predstave koje će oživeti beogradske ulice.

Foto: Promo Foto: Promo

Filmstreet je idealna prilika za uživanje svih generacija u kultnim klasicima domaće, ali i svetske kinematografije.

Večeras ćete moći da gledate filmove u Beogradu pod otvorenim nebom!

Filmstreet, umetnički i društveni projekat koji godinama unazad neguje kulturu gledanja filmova na velikom platnu i to pod vedrim nebom, realizovan je uz podršku Strongbow sajdera. Zajedno će razbuditi i obogatiti kulturni život grada uz brojna iznenađenja koja su pripremili za sve posetioce.

Filmstreet, više od bioskopa, ovog vikenda čeka vas na Kalemegdanu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA