MANUEL (22) JE NESTAO POSLE PROVODA NA FESTIVALU: Pronađen auto, ali od njega ni traga! (FOTO)

  • 1

Manuel Hajncl je u nedelju otišao na Electric Love festival u Salcburgu i od tada mu se gubi svaki trag.

Džon Keri stigao u Moskvu: Zajedno sa Putinom o pokretanju mirovnog procesa u Siriji (FOTO)

- Želim da znam gde je moj sin - rekao je očajni otac Volfgang Hajncl.

Manuel je zajedno sa svojim prijateljima želeo da provede vikend na muzičkom festivalu u Salcburgu. U petak je izgubio svoj mobilni telefon ali to mu nije pokvarilo lepo raspoloženje.

FOTOGRAFIJA DEVOJČICE SA OŽILJCIMA I OPEKOTINAMA: Ona je postala simbol iračke agonije!

- U nedelju smo ja i moja devojka nešto ranije krenuli nazad automobilom, ali je Manuel rekao da želi još malo da ostane na festivalu“ rekao je njegov drug Marsel P. U nedelju oko 11 sati Marsel je poslednji put video prijatelja.

- Pozdravili smo se i on mi je zatražio još jednu cigaretu. Šta se posle desilo ne znam - objasnio je mladić.

Kada se Manuel nije pojavio u ponedeljak na radnom mestu u Velsu , njegovom ocu je to odmah bilo bilo sumnjivo.Odmah je obavestio policiju koja je u prvi mah mislila da je dmladić možda samo uzeo slobodno, ali je njegov otac odgovorio da to uopšte ne liči na njega. Hajncl je zatim pokrenuo samostalno potragu za svojim sinom. Saznao je da je njegov sin u nedelju sipao benzin u automobil i zatim još dva puta podizao novac, zadnji put u centru Salcburga.

(EKSKLUZIVNO) U STALJINOVOJ RODNOJ KUĆI: Ovde je na svet došao čovek koji je POBEDIO HITLERA I POBIO MILIONE NEVINIH LJUDI!

Policija je u ponedeljak pronašla mladićev automobil na jednoj benzinskoj stanici u oblasti Salcburga. U kolima su pronađeni i njegov pasoš i novac. Slike sa nadzornih kamera pokazuju samo obuću čoveka.

- Ne može se reći da li je to Manuel ili ne. Ako jeste, nije vozio u pravcu kuće nego u potpuno suprotnom smeru - rekao je Marsel.

Od ponedeljka očajni otac zajedno sa prijateljima nestalog sina pretražuje celu oblast.

- Obišli smo sve hotele i hostele. Podelili smo letke . Ali i dalje ništa ne znamo - rekao je.

Manuel je visok 1,75 metara, težak oko 85 kilograma, sportske građe. Ima smeđu kratku kosu i bradu. Kada je zadnji put viđen nosio je trenerku i belo- ljubičaste "nike air max" patike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA