≫ 

SVE O KRVNIKU IZ NICE: Bio je otac troje dece, povučen i tih, a onda je usledio POKOLJ! (FOTO)

Napadač iz Nice je bio otac troje dece, a policija je jutros pretražila njegov stan u severnom delu grada

  • 12

Napadač iz Nice Mohamed Lauaijej Bulel je usmrtio najmanje 84 osobe i više od 100 njih ranio u stravičnom napadu kamionom. Njegovi susedi su rekli da je bio "povučen i tih".

AMINA JE PREŽIVELA MASKAR U NICI: Držala sam majku za ruku, a onda sam je izgubila! (VIDEO)

Oni takođe dodaju da nije delovao kao religiozna osoba i da je često oblačio šorts uparen sa čizmama.

Aleksija, jedna od njegovih komšinica, rekla je da je razgovarala sa njima samo jednom. Dok jedna porodica tvrdi da on nikad nije odgovarao na njihove pozdrave.

Terorista je prethodno zvanično identifikovan samo kao 31-godišnjak tunižanskog porekla koji je živeo u tom gradu na jugu Francuske, javio AFP, pozivajući se na policijske izvore.

"Nis maten" prenosi da je Bulel bio otac troje dece i da je policija jutros pretražila njegov stan u severnom delu Nice.

Dnevnik je naveo da je Bulel radio kao vozač kamiona za raznošenje robe i da je bio poznat po delikventnom ponašanju, posebno po nasilju, ali njegova verska radikalizacija nije bila primećena.

Prema informacijama "Nis matena", Bulel je isplanirao sinošnji napad i u susednom gradu unajmio kamion kojim će ga izvršiti.

Neki strani mediji tvrde da je na ovoj fotogrfiji napadač iz Nice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draškić

    15. jul 2016 | 13:37

    Možda je bio fin ali oboleo od verskoga fanatizma i verskoga ludila i slepila. A to je jedna od najgorih boleština u istoriji čovečanstva. Ta se bolest izuzetno teško leči i od nje ne strada samo bolesnik već i mnogi nedużni ljudi.

  • B l a d e

    15. jul 2016 | 13:47

    Alal ti vera majstore! Branili su vas u Bosni eto im ga sad po zapadnoj Evropi

  • victoria

    15. jul 2016 | 15:24

    To sto je bio musliman ne znaci da je to sve uradio u ime religije. Sta reci za druge masovne ubice koji nisu muslimani? Kako je on mogao znati koliko muslimana ce biti medju njegovim zrtvama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA