≫ 

BUDUĆI POTPREDSEDNIK SAD OKAČIO FOTKU PORODICE: Ali svi su u ogledalu videli nešto BIZARNO (FOTO)

Majk Pens na slici sedi sa ženom Karen i ćerkom Šarlot i ruča u jednom restoranu u Njujorku, ali je jedan detalj koji nedostaje izazvao lavinu komentara na Tviteru

  • 0

Porodična fotografija Majka Pensa, kandidata za američkog potpredsednika koji se takmiči uz Donalda Trampa, koju je objavio na Tviteru je među korisnicima ove mreže izazvala pravu pometnju.

KLADIONICE NE GREŠE: Evo ko je sledeći predsednik SAD - Hilari Klinton ili Tramp!

Na njoj Pens sedi sa ženom Karen i ćerkom Šarlot i ruča u jednom restoranu u Njujorku, ali je fotografija neobična po tome što se u odrazu na ogledalu ćerka uopšte ne vidi.

Naravno, tviteraši su odmah osuli paljbu po Pensu.

"Gospodine, ne bih želeo da budem bezobrazan, ali postoji mogućnost da je vaša ćerka vampir", "Zar se u ovom restoranu poslužuje hrana od koje se postaje vampir?",  samo su neki od komentara koji su korisnici Tvitera pisali ispod objavljene fotografije.

Jedan tviteraš je čak rekao da je Pensova ćerka Fotošopom naknadno ubačena u fotografiju kako bi on izgledao kao pravi porodični čovek.

Pogledajte spornu fotografiju:

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA