Ovo je PRAVA ISTINA o teškoj sudbini majke ubijene Jelene Marjanović!

Zorica mora da nastavi lečenje, jer je izgubila volju za životom otkad se desilo ovo sa Jelenom

  • 19

Komšinica Zorice Krsmanović, majke monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, za Telegraf kaže da je Jeleninoj majci preko potrebna zdravstvena pomoć, jer je, pored svega što joj se desilo, teško bolesna.

JELENINA MAJKA OSTALA BEZ DINARA: Zorica Krsmanović nema ni za hranu?

- Zorica je tri meseca, decembar, januar i februar provela u bolnici, i samo što je maltene izašla desilo se ovo sa Jelenom. Konstantno treba da ide na preglede, kontrole, i da nastavi lečenje, iako je skrhana bolom - kaže za Telegraf njena komsinica, i dodaje da je od skoro odjavljena iz firme u kojoj je radila.

Prema njenim rečima, Zorica je bila na bolovanju otkad je otkrila da je bolesna, sve do pre nekoliko dana.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Zorica je radila u jednom restoranu, i vlasnici su bili maksimalno fer prema njoj. Kada je otkrila da je bolesna otišla je na bolovanje. Posle se desilo sve ovo sa Jelenom, i oni su je tek sada odjavili. Morali su jer se ona neće vraćati na posao, nije u stanju da radi - rekla je komšinica, i dodala da se ona sada prijavila na biro rada zbog zdravstvenog osiguranja.

Kako kaže njena komšinica, Zorica mora da nastavi lečenje, jer je izgubila volju za životom otkad se desilo ovo sa Jelenom, ali mora da se bori zbog Jane.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nadamo se da će uspeti da ostvari neku penziju, i valjda će joj neko pomoći posle svega što je žena preživela. Rođaci joj pomažu, ali oni imaju i svoje porodice, pa ne mogu puno. Samo da uspe da ostvari zdravstvenu negu, i neku penziju, da joj se makar malo olakša cela situacija u kojoj je - kaže komšinica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stela

    19. jul 2016 | 23:59

    Svakako ću se pridružiti akciji u okviru svojih mogućnosti.MOLIM SVE ESTRADNE UMETNIKE DA ORGANIZUJU HUMANITARNI KONCERT I SVA SREDSTVA UPLATE NA ŽIRO RAČUN JELENIINOJ MAJCI U CILJU LEČENJA I DR. Ona je u bezizlaznoj situaciji.kancer, nastavak terapčija lekovi, preživljavanje, bol za izgubljenim detetom,do besvesti.. Budimo ljudi, možemo mi nekog da volimo ili ne, da mu zameramo ovo ili ono, ali je specifična i vrlo teška situacija. Ko ne želi da shvati, ne bi trebalo da šalje neprimerena komentare. Prevazidjimo zlo, pakost i ostalo...

  • Kozak

    19. jul 2016 | 15:51

    Meni nije muka od njih pomogao bi ziorici od drzave nece dobiti nista oni bi samo da uzmu zao mi je sto sam i ja bedan ali imam dvesta trista dinara samo gde da uplatim a da sigurno ide njoj

  • Suzana

    19. jul 2016 | 17:42

    Zasto Sasa ne pozove Grandove pevace da organizuje neki koncert? Pomozite Jecinoj bolesnoj mami. Zena ima RAK a ne grip. Gde je ta humanost?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA